• Przykro Autor: ~Arti [89.64.40.*]
    Nawet nikt już nie uśrednia
    Każdy się liczy że to koniec
    Szkoda umoczone kupę kasy
  • Re: Przykro Autor: ~bedziedobrze [195.114.177.*]
    Ja będę uśredniał, ale jak spadnie na jeszcze niższy poziom.
    Za 3 dni nowe DLC i nowe kanały sprzedaży, więc zobaczymy, czy coś z tego będzie.

Przykre jest to, że chyba nikt z MM nie zweryfikował Paranoida - bo to ta produkcja popchnęła studio w tarapaty.
    I jakby nie patrzeć, to była moim zdaniem ich jedyna wpadka, która wiele kosztowała. Agony też nie było górną półką, ale przynajmniej zarabiało,więc się nie czepiam.

Myślę, że będzie ok, więc dlatego zacznę uśredniać. Pewnie trochę poczekamy na lepszy wyniki, ale przed nami (mam nadzieję) tormentor i syreny.

Pozdrawiam
  • Re: Przykro Autor: ~Arbiter [31.0.74.*]
    Nie Pie... A to że notowania zawiesili to. juz nie wpadka? Wpadek jest tu masa, nie pierdziel głupot. Jak spadnie na grosze to.mozna będzie.kupic
  • Re: Przykro Autor: ~bedziedobrze [195.114.177.*]
    Nie wydaje mi się, żebym pier...lił. Najwyraźniej ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
    Skąd się wzięło zawieszenie notowań? Nie z chmurki, tylko właśnie dlatego, że popłynęłi na paranoidzie, przez co siadł im raport.
    Hipotetycznie można założyć, że próbowali z tego powodu kreatywnej księgowości, aby wykazać jak najmniejsze straty. NIe wiem, nie pracuję w ich accountingu.
    Jak dla mnie Paranoid ich pogrążył - reszta to przykre konsekwencje.
  • Re: Przykro Autor: ~rony90 [37.47.219.*]
    Każdy interesujący się spółką inwestor, wie jaka jest w niej sytuacja (gdyby nie mocny back-catalog mogłby już być po niej.) Tak przynajmniej dzięki wpływom ze sprzedaży Succubusa i reszty gier, Madmind na kasę na utrzymanie zespołu i może w miarę normalnie pracować nad Tormentorem i mniejszymi produkcjami. Natomiast za obecną sytuację na kursie należy "podziękować" "inwestorowi", który wstawił batona na prawe 300k akcji. A, że nastroje w gamingu są od dłuższego czasu grobowe, to jego rozebranie może trochę zająć....
  • Re: Przykro Autor: ~Zorientowany [80.133.173.*]
    Niemiecki (WTC) sprzedaje
    Pewne info
    Musi tutaj część kapitału a po hossie chce zrealizować stratę do końca roku żeby zapłacić mniejszy podatek z tego co wykręcił na innych spolkach
  • Re: Przykro Autor: ~Zorientowany [80.133.173.*]
    Pisał w tamtym tygodniu na discordzie że będzie opuszczał madmind bo tylko kasa się kisi
[x]
MADMIND -4,67% 1,02 2025-09-19 16:20:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.