• rekordowo niskie RSI wyprzedania jak na srajtaśmie Autor: ~Inwestor [172.99.190.*]
    I tak nie chce niewielu chetnych dotykać wymazany papier
    Popatrzcie wyżej na wykresie.
    Mocny spadek, konsolka, podbitka i znów schodek w dół
    Od ponad 1,5 roku to samo, ale niczego sie jeszcze nie nauczyliscie. NICZEGO !!
    Jeśli jest tak tanio to czemu nie sprzedacie innych walorów by dobrać po taniości?

• Re: rekordowo niskie RSI wyprzedania jak na srajtaśmie Autor: ~M78 [78.8.113.*]
    Im niżej schodzi... tym bardziej handel zamiera... nikt z odrobiną rozumu nie sprzeda tych akcji w tej cenie... osobiście już upłynniłem 70 % GPW wchodząc w ten walor... tyle że sam... to Ja kursu nie zmienię... kilka tys szt to za mało... zawsze też warto mieć możliwość sprzedania czegoś gdy np. zejdzie jeszcze niżej... nie wchodzi się całą kwotą od razu na spadkach... ale... oczywiście Ty wiesz tu wszystko "lepiej"... ;D
  • Re: rekordowo niskie RSI wyprzedania jak na srajtaśmie Autor: januszex [217.96.6.*]
    Czekaj czekaj. Im coś jest tańsze tym mniejsze zainteresowanie?
    Wiem, że to nie cena wódki ale gdyby KGHM zaczął spadać poniżej 100zł przy kontraktach na miedz podpisanych przy $9500-10000 to też by nikt ich nie kupował?
    Najzwyczajniej tu wielu widzi, że pompa kończy się a ładowanie pod SKD to już nie to co ładowanie pod franki. Tak, dużo mniejsza kasa!
  • Re: rekordowo niskie RSI wyprzedania jak na srajtaśmie Autor: ~Rumburak [185.174.110.*]
    Udaru słonecznego dostałeś czy już strata na Votum tak duża?
[x]
VOTUM -0,31% 48,25 2025-10-10 16:49:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.