• Może i spada... Autor: ~ojoj [83.21.178.*]
    ...ale za to stopa dywidendy rośnie! Czy przekroczy 10% przed odcięciem?
  • Re: Może i spada... Autor: ~M78 [78.8.113.*]
    Było by miło... takie 24 zł za akcję... w sumie można rozważyć hipotekę pod mieszkanie... ;D
  • Re: Może i spada... Autor: ~ojoj [83.21.178.*]
    Dnia 2024-07-17 o godz. 20:30 ~M78 napisał(a):
    > Było by miło... takie 24 zł za akcję... w sumie można rozważyć hipotekę pod mieszkanie... ;D

Nie szedłbym tą drogą ;)

• Re: Może i spada... Autor: ~M78 [78.8.113.*]
    Zawsze chadzam własną drogą... ;D spółka dobra... zarabia... mniej czy więcej... czas pokaże... najlepsi "wróżbici" nie są w stanie przewidzieć kursu za rok... dwa... trzy... może inwestorem jestem słabym... za to żyłkę do hazardu mam i wiem kiedy "stolik" rozdaje pod siebie... ;D
  • M78 widzę, że lubisz grać w rosyjską ruletkę Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    Tylko, że w bębenku Votum jest 5 kul, a tylko 1 komora pusta.
    Powodzenia
  • Re: M78 widzę, że lubisz grać w rosyjską ruletkę Autor: ~M78 [78.8.113.*]
    Szukając przyzwoitego zwrotu kapitału... trzeba podejmować ryzyko... szukając 5% rocznie kupiłbym jakiś ETF... a nie pojedyncze spółki w "trendzie spadkowym"... im większe ryzyko... tym i większa nagroda... choć osobiście uważam że tutaj ryzyko jest naprawdę niewielkie... ale jest... bez dwóch zdań... ;D

PS. Nie polecam kupna - każdy ma inny margines ryzyka... ;D
  • Re: M78 widzę, że lubisz grać w rosyjską ruletkę Autor: ~ojoj [83.21.178.*]
    Dnia 2024-07-17 o godz. 21:13 ~M78 napisał(a):
    > Szukając przyzwoitego zwrotu kapitału... trzeba podejmować ryzyko... szukając 5% rocznie kupiłbym jakiś ETF... a nie pojedyncze spółki w "trendzie spadkowym"... im większe ryzyko... tym i większa nagroda... choć osobiście uważam że tutaj ryzyko jest naprawdę niewielkie... ale jest... bez dwóch zdań... ;D
    >
    > PS. Nie polecam kupna - każdy ma inny margines ryzyka... ;D

Jest ryzyko - jest zabawa! Szanuję ;)
[x]
VOTUM -1,12% 48,50 2025-10-01 17:03:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.