• Zmiama wajchy ? Autor: ~Kolber [188.146.90.*]
    Byc moze dolek juz został wlasnie dzisiaj osiagniety
  • Re: Zmiama wajchy ? Autor: ~Zibikor [188.146.96.*]
    Koniec sesji pokaże już tak robili ze lekko podnosili i na koniec zrzut do minimum, stała zagrywka. Zamknie na zielono to wiemy że dolek
  • Re: Zmiama wajchy ? Autor: ~Kolber [188.146.90.*]
    Dlatego napisalem ze byc moze :) wiecznie to nie bedzie spadało ktos powinien podjac tutaj interwencję przy takim kursie
  • Re: Zmiama wajchy ? Autor: ~Zibikor [188.146.96.*]
    Też mi się tak wydaje, obyśmy nie byli w błędzie
    Najwyżej dzień dwa poczekam, nie spieszy mi się
  • Re: Zmiama wajchy ? Autor: ~MC60 [164.127.250.*]
    To wygląda na działanie zorganizowanej grupy. Nikt rozsądny nie sprzeda poniżej wartości księgowej czyli 3,60 zł. Od roku trwa trend spadkowy i ta grupa wykorzystuje go do ostatecznego wykupienia akcji po cenie z ostatniego dołka 1,34 zł. Jak go przebije to kolejny będzie na 77 gr a dalej to już dół głęboki i łopata grabarza. Ile firm ta zorganizowana grupa zakopała? Policzcie sami. Tak czy tak taniej niż 3,60 nie sprzedam. Na więcej nie ma co liczyć, oni nic nie potrafią ugrać na rynku w obecnej stagnacji.
  • Re: Zmiama wajchy ? Autor: ~pol [31.61.176.*]
    jawnie na siłe zbijaja kurs Trudno wyobrazic do ile to zwaląCi co chca kupic czekaja
  • Re: Zmiama wajchy ? Autor: ~Kolber [188.146.93.*]
    Mowcie co chcecie ale ja na Greenevi i dawnym famurze nie widzialem tylu sesji z tak duzym o obrotem a jestem juz na papierze dobre kilka lat. Tutaj cos sie wydarzy jestem pewny za duzy przemial papiera jest. Ale ktos to wszystko wciaga i w miedzy czasie chce przestraszyc ulicę
  • Re: Zmiana wajchy ? Będzie , ale ... Autor: ~Logika [77.222.229.*]
    Zmiana będzie, ale tak gdzieś w okolicy 0,9 zł. Jak na razie , trwają ruchy frykcyjne, zależne od tego, ilu daje się ożenić delikwentów z tym trupem... Tak to wygląda.
    Coraz lepiej to wyglada. Jak pojda teraz batony to bedzie dobrze
  • Re: Zmiama wajchy ? Autor: ~Fan [185.122.252.*]
    Ja tez tak to widzę, albo celowe zbijanie kursu, żeby za chwilę większościowy akcjonariusz mógł łaskawie zaprosić do sprzedaży akcji za np. 2,6 zl - w mojej ocenie oni nie przestali marzyć o wyjściu z giełdy.

Druga opcja, to decyzja strategiczna jakiegoś funduszu, że wychodzi. Nie ważne czy są perspektywy czy nie, jakie jest c/wk etc. Po prostu wychodzą i tyle, bo taka została podjęta decyzja.

Wolumeny są duże, ale jak na wig40 to to powinno być norma... Jeśli więc to Fundusz jakiś wychodzi to takich sesji czerwonych może trochę jeszcze być.

A inna sprawa jest taka że to niebywałe jak spółka z takimi fundamentami i stabilnymi ZYSKAMI (nie przychodami) została zdołowana. Nie jest idealna (nie ma dywidendy, akcjonariuszy traktują z buta, dalej niepewność co do przyszłości węgla w UE etc), ale wciąż - spore plany na przyszłość, ugruntowana pozycja na rynku, hajsu jak lodu w kasie ETC. Obecnie wskazniki jak jakiś świeżak na new connect.
  • Re: Zmiama wajchy ? Autor: ~janusz [217.96.244.*]
    spadło z 3,6 na 2,10 i urosło na 2,2 i już piszą, że wyglonda to dobrze ? was to ostro pogieło..
    Na moje oko sa dwie mozliwe opcje: pierwsza to odleszczanie pod jakies info. Duzo papiera poswiecili na zbicie kursu. Teraz musza odkupowac.

Druga opcja to jakas zla wiadomosc ale w tym przypadku by nie bylo zadnych odreagowan przy spadkach a tutau ewidentnie ktos zbiera papier
  • Re: Zmiama wajchy ? Autor: ~janusz [217.96.244.*]
    wczoraj pisałeś, że ktoś ewidentnie wywala papier...zdecyduj się bo zmieniasz co chwila
    Pisalem ze wywala ale ktos w miedzy czasie zbiera i wywoluje panike wsrod ulicy
  • Re: Zmiama wajchy ? Autor: ~famu [188.146.106.*]
    Trochę małe obroty jak na zmianę wajchy. Spadało prz wyższych
  • Re: Zmiama wajchy ? Autor: ~pol [31.61.176.*]
    nie wierze w wzrosty ale 1300 wziolem
[x]
GRENEVIA -1,72% 3,13 2025-10-24 17:02:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.