• To jest korekta Autor: ~Analityk [185.238.205.*]
    Wszyscy tutaj czekają na korektę, a ona właśnie chyba się odbywa. Wygląda na to, że papier ma tak mocny potencjał do wzrostu, że korekta polega na chwilowej stagnacji.
    Jak myślicie?
  • Re: To jest korekta Autor: ~Bob [91.233.25.*]
    Po skoku na 1,4 - sprzedałem bo myślałem, że to rajd i będzie gwałtowna korekta - nie było więc kupiłem.
    Po rajdzie na 1,7 - sprzedałem bo wskaźniki nie wyglądały najlepiej - ale korekty nie było więc kupiłem.
    Po wzroście na 1,9 - sprzedałem bo sobie myślę do trzech razy sztuka - ale dalej idzie płasko i pojawiają się duże zlecenia zakupu więc znowu kupuję.

Wygląda na to, że na razie koryguje się płasko. Do czasu, aż przestaną pojawiać się duże pakiety po stronie zakupów, Ci po stronie sprzedających będą wstrzemięźliwi. Chciwość zwycięży!
  • Re: To jest korekta Autor: ~Hos [37.248.223.*]
    Trudno to nazwać korektą, kupujący się wstrzymał chwilowo by zebrać co się uda do dwóch złoty i potem jazda wyżej.
    Jesteś tego pewien...? Może zostaniemy w bocznym jeszcze przez tydzień.
  • Re: To jest korekta Autor: ~Hos [37.248.223.*]
    Dzisiejsza sesja to reakcja na korektę na rynku, popyt wy hamował bo zawszę ktoś się znajdzie i sprzeda jakieś akcje które chętnie kupią. Jak na taką korektę na rynku była spora to nasza spółka zachowała się bardzo dobrze. Widać po obrotach że sprzedających jest mało a perspektywy zysku ogromne dlatego lepiej przeczekać spokojnie bo tu informacja o inwestorze może wypaść z kapelusza a wtedy o kupnie można sobie tylko pomarzyć.
    Kupić zawsze można akcji nie zabraknie. Zarobi się po prostu trochę mnie. ;)
    Dziś trochę w drugą stronę. Zobaczymy czy popyt wytrzyma i przebijeme 1,98.
    Ja się już wystrzelałem wczoraj. Liczę na was fundusze nie zawiedźcie mnie i kupujcie co się da zanim (być może ) wskoczymy na 2 zł.
    7 dni trwa już to zbieranie , poczekamy jeszcze 4-5 i zobaczymy co się stanie.
  • Re: To jest korekta Autor: ~II [188.137.40.*]
    Jak ruszy szeroki rynek, to tutaj bedzie też ruch
  • Re: To jest korekta Autor: ~Baptiste [89.64.94.*]
    wybiórczo właśnie takie tematy mają szansę być grane, nawet wbrew szerokiemu. Dziś sesja marazmu. Czekam na info ze spółki o progresie / inne?
    Czekamy do września. Na razie czekamy, aż rynek ochłonie i pogodzi się z tym, ze inwestycje w Polsce będą leżały.
[x]
NANOGROUP -0,83% 2,38 2026-05-18 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.