• no i lipa Autor: ~pg [79.190.247.*]
    jak tam OBQ dyzmo gpw? jakies gumisowe prawady objawione masz z zanadrzu ? , bo ja, mam dylemat , czy ustawiać sie po 25 czy 20 -19 jak myślisz ?
  • Re: no i lipa Autor: ~pg [79.190.247.*]
    widział ktoś leszcza emreka i obq bo nie wiem w której norze siedzą , jak odbije to zapewne z nory wylezą i bedą mówili że przecież wiadomo, że będzie rosło
  • Re: no i lipa Autor: ~Emrek [178.43.249.*]
    Widzisz co się dzieje od poniedziałku na giełdzie? Szkoda czasu na Ciebie. Sprzedajcie przed dywidenda inni będą mieć uciechę :). Inwestorzy za 5 groszy hihi.
    Dnia 2024-07-17 o godz. 11:30 ~Emrek napisał(a):
    > Widzisz co się dzieje od poniedziałku na giełdzie? Szkoda czasu na Ciebie. Sprzedajcie przed dywidenda inni będą mieć uciechę :). Inwestorzy za 5 groszy hihi.

he he ty tuzie giełdowy spadki prawie 3 x przebiły już dywidendę a ty dalej bajki opowiadasz
    Dlatego piszę, że inteligentni inaczej wyprzedają się przed dywidendą. Nic siew spółce nie zmieniło. Wynika za ten rok będą dobre co przełoży się na dywidendę w przyszłym roku do tego powoli powinny zaczynać się przetargi pod nowe inwestycje. Obecne spadki nie wynikają z sytuacji w ELT.
    Dnia 2024-07-17 o godz. 12:53 ~Emrek napisał(a):
    > Dlatego piszę, że inteligentni inaczej wyprzedają się przed dywidendą. Nic siew spółce nie zmieniło. Wynika za ten rok będą dobre co przełoży się na dywidendę w przyszłym roku do tego powoli powinny zaczynać się przetargi pod nowe inwestycje. Obecne spadki nie wynikają z sytuacji w ELT.

spadki wystarczy , że wynikają z wykresu , niektórym marzenia już dawno nie wystarczają tak trudno to pojąc ???, a jak korekta do pażdzrnika na dobre sie rozkręci to 25 nie będzie wcale żądną okazją, a jedynie przystankiem do 19-20 , jedyny ratunek że zanim się papier zwinie to jakiś przetarg wygrają

Skoro masz takie zdanie to sobie miej ja ma inne. Zastanawiające jest po co się tutaj produkujesz i tracisz czas skoro zakładasz takie scenariusze. Patrzmy na wykres wszystkich spółek z WIGu od poniedziałku, armagedon ratuj się kto może, inwestowanie nie ma sensu. Będzie co będzie a nie tak jak sobie wymyślisz. To co można z wykresu odczytywać to jest kurs akcji w ujęciu historycznym, tego można być pewnym a wszelkie próby prognozy kursu na jego podstawie to zwykłe gusła raz się uda a raz nie tak samo jak z rzutem monetą co można wywnioskować czytając Twoje komentarze kiedy to wieszczyłeś katastrofę na kursie a było mocne wybicie lub kiedy chwaliłeś się że otwierasz pozycje a zaczęły się spadki . Przestań truć bo to już się nudne robi. AT noże zwiększać prawdopodobieństwo dobrego wejścia/wyjścia a nie wynika z niej 100 % predykcja a Ty twierdząc inaczej jesteś zwykłym pośmiewiskiem na tym forum.
  • Re: no i lipa Autor: ~Pg [83.11.79.*]
    To ja się zastanawiam po co co godzinę naganiasz na wzrosty wbrew faktom na wykresie ja tu jestem dla obserwacji i oceny czy warto już kupować czy cały czas czekać no i pogramiac leszcza taką mam misję
    Ani razu nikogo na nic nie naganiałem ani nawet nie typowałem po ile bd chodzić akcje i w jakim czasie. Ja się w takie rzeczy nie bawię to Ty tak robisz i teraz przeczysz sam sobie. Piszesz po ile będą akcje (każdorazowo wieszczysz armagedon i trafiasz kulą w płot 10 domów dalej niż celujesz ). Taki oto z Ciebie znafca.
  • Re: no i lipa Autor: ~Pg [83.11.79.*]
    Chłopie co ty bredzisz i co jadasz wszytko sprawdza się co do joty za wyjątkiem że nie przebiło niżej 30 tylko doleciało na 37 a marzyło mi się 38 -40 po czym jak przebiło 36 przepowiedziałem wam 30 i jest niżej posty do weryfikacji więc nie rób z siebie pajaca do kwadratu
  • Re: no i lipa Autor: ~Aber [5.184.237.*]
    "Pg" Kiedyś pisałeś o szorstkiej przyjażni z kolesiem i takie tam.Wspomniałeś również o spółce którą warto sie zainteresować! I pytanie ,czy to jest informacja poufna ,czy podpowiesz w co ewentualnie???
  • Re: no i lipa Autor: ~Piotr2 [83.21.36.*]
    Kilku spekulantów kręci lody i tyle w temacie. To ja sobie poczekam na ich zaniżanie. No niżej panowie.

żadna tajemnica , bo juz po fakcie chodziło o text łyknąłem w ok 75, wczoraj wysypałem w ok 88 z małym hakiem , no i mam worek pusty na zakupy na co to i za ile to się okaże , jedno doradzam nie warto się spieszyć bo do września na szerokim może być zwała jak nie do, wyborów w usa
  • Re: no i lipa Autor: ~zinho [212.244.210.*]
    w sumie to jeden i drugi macie racje, bo w spolce sie nic nie zmienilo na przestrzeni ostatniego czasu, ale to tez moze oznaczac, ze wzrostow wcale musi nie byc. widac, ze sternik zmienil kierunek i przerzuca z wora do wora sztucznie zanizajac kurs - pytanie tylko na jak dlugo. Cierpliwosc tych co wchodzili powyzej 30 pewnie juz sie skonczyla i ucieli juz straty, spora jednak czesc akcjonariatu ELT, to ci ktorzy wchodzili, gdy kurs byl jednocyfrowy lub mial jedynke z przodu - z ich perspektywy spadki moga nie byc jeszcze na tyle straszne, zeby sprzedawac. Faktem jest jednak to, ze dopoki sie nie pojawi jakies znaczace info to moze tutaj niezle zabujac i spasc do tych 25 i ewentualne odwrocenie sytuacji w okresie wyplacania dywidendy.
  • Re: no i lipa Autor: ~Ania [37.225.86.*]
    No zmieniło się przewAlili akcje do fundacji i od tego czasu gleba
  • Re: no i lipa Autor: ~zinho [5.173.53.*]
    jak nie wiesz o czym piszesz to się nie wypowiadaj.
  • Re: no i lipa Autor: ~ania [83.6.167.*]
    Dnia 2024-07-19 o godz. 12:26 ~zinho napisał(a):
    > jak nie wiesz o czym piszesz to się nie wypowiadaj.

zobacz wykres i infa o akcjach
  • Re: no i lipa Autor: ~ania [83.6.167.*]
    https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=ELEKTROTI ---12lipca pierwsze info o przewalaniu akcji kurs 32 i z górkiiiiiiiiiiiiiiii
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.21.35.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ELEKTROTI -0,42% 47,10 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.