Hossa na światowych rynkach, nawet WIG dał dużo zarobić, a my tak gnijemy na tym poziomie od kilku miesięcy, plus taki ze ten poziom 84-85 jest broniony, ale zaraz znowu ktoś niecierpliwy może się pojawić i polecimy kilka procent w dół. Póki rynek nie dostrzeże WF to będziemy się kisić we własnym sosie z animalsem przerzucającym akcje.
Ale właśnie o to chodzi, nikt nic nie mówi ( mam na myśli nowy zarząd) i niczym się nie chwali . Większość ma dość tego cyrku i może mały plus, że nie oddają za wszelką cenę . Spokojnie to jest urok ff , jeszcze peany pochwalne będziecie śpiewać . Ja sam powiesiłem się w lutym na Pure sporą ilością po 11 plnów, straciłem koncepcję co z tym zrobić i dziś rano dziękowałem oddając akcje . Spokojnie jeden news i nas tu nie ma ( myślę o poziomie ), grzejemy na 300-500
Dnia 2024-07-17 o godz. 10:40 ~ktoś-no1 napisał(a): > Ale właśnie o to chodzi, nikt nic nie mówi ( mam na myśli nowy zarząd) i niczym się nie chwali . Większość ma dość tego cyrku i może mały plus, że nie oddają za wszelką cenę . Spokojnie to jest urok ff , jeszcze peany pochwalne będziecie śpiewać . Ja sam powiesiłem się w lutym na Pure sporą ilością po 11 plnów, straciłem koncepcję co z tym zrobić i dziś rano dziękowałem oddając akcje . Spokojnie jeden news i nas tu nie ma ( myślę o poziomie ), grzejemy na 300-500
Jak tam Pure? Teraz jest po ponad 30,-.. Palec swędział czy enter łaskotał? :)
Ok. Baco muszę się z Tobą zgodzić, ale jak odpowiesz mi. Skoro jest tak be, fuj itd to po co tyle klikasz . Ja jak uważam, że coś mi nie pasuje nie zaglądam tam, a Ty jak nie tutaj to na córce i tak w kółko