Ktoś wywalił ponad 5% ff na raz jakby nie był to cpar to musiałby widnieć w akcjonariacie spółki niestety parę dni i niem cpar w spółce zostanie tylko ulica że szlamem nic niewartym.
Kajetan Wojnicz posiada 3.58% (157500 akcji) czyli tyle ile dzisiaj zostało sprzedane od godziny 17:00 więc pewnie CPAR zebrał resztę i już mają władzę całkowitą.
Do końca tygodnia pewnie będzie ESPI o sprzedaży. Jeśli się okaże że Cpar kupił po 1.24 to znaczy że liczy tutaj na dużo wyżej a w arkuszu po prawej pusto. Cpar przez najbliższe miesiące nic nie sprzeda bo muszą mieć powyżej 50% żeby nie mieć problemów w działaniach spolki więc jutro pewnie zlecenia na kupno się pojawią.
Na 99% masz racje.
Cspar miał obiecane 58,65% i wlasnie prawdopodobnie dzisiaj dobra resztę.
Szkoda że kupiłem na otwarciu a nie zamknięciu, no ale trudno.
Jak ktoś to czyta z tych, co robili te wymianę to powiem tylko, że zlecenia wisiały tyle czasu, że spokojnie każdy z kasą i chęciami mógł Wam te akcje sprzatnąć sprzed nosa- mało profesjonalnie
Czyli czekamy na ESPI a później o planach spolki i dopiero zacznie się zbieranie :) jeśli CPAR kupuje po 1.24 to raczej niżej już kursu tutaj nie zobaczymy.
Dnia 2024-07-15 o godz. 20:59 ~Select napisał(a): > Na 99% masz racje. > > Cspar miał obiecane 58,65% i wlasnie prawdopodobnie dzisiaj dobra resztę. > > > > Szkoda że kupiłem na otwarciu a nie zamknięciu, no ale trudno. > > Jak ktoś to czyta z tych, co robili te wymianę to powiem tylko, że zlecenia wisiały tyle czasu, że spokojnie każdy z kasą i chęciami mógł Wam te akcje sprzatnąć sprzed nosa- mało profesjonalnie
moim zdaniem ten baton został rozebrany przez 2 lub 3 inwestorow, było robione na raty, różne ilości.....jak ktos sprzatnal pierwsza, największą cześc to sam myslalem, aby dobrac, ale nakupowalem już duzo po 1,20-1,22 w piątek
Arcymistrz z ciebie kupiłeś po 1.20zl jak takiej ceny nie było może tylko dotknęło a ty trolu kupiłeś pędź w buraki nie pisz głupot wywala cpar ma zysk 100%.
Dziś znów zaczynam kupować na fixingu 1akcja pkc podbije kurs o+5%ale cyrk spolka wydojana jak krowa na pastwisku szykować się na zjazd pod koniec dnia jak wczoraj wywala cpar ?
A kupuj nawet 2szt po pkc.
Ja dzisiaj dokupiłem ile chciałem, nawet po 1,37 brałem.
Cpar nie wywala bo jeszcze oficjalnie nie ma uzgodnionych 58,65% więc piszesz bzdury.
Jak będzie sprzedawał, to wywali cały pakiet na um.cp a zostawi sobie poniżej 5% żeby ewentualnie walić w rynek na wysokich poziomach.
I wtedy będę sprzedawał również ja :-)
gdyby ujawnili takie info to by wywalili z 20% tego co maja spólka spadła na grosze kompletne i co by zrobili z pozostałymi akcjami ? bzdury piszesz to musza byc akcje tego kajetan