• no i już chyba po rajdzie Autor: ~nicram [212.191.7.*]
    Dobre i to. Zakończyłem przygodę z LMG. Jeszcze tydzień temu miałem stratę 60%. Dzisiaj sprzedałem ze stratą 600 zł. Zgapiłem się troszkę, bo miałbym malutki zysk (200 zł hahaha). Tym niemniej dobrze, że tylko taka strata a nie 6 tysięcy jak jeszcze przed tygodniem. Miałem sentyment do tej spółki, ale ten sztuczny spadek na 2 zł i teraz absurdalny wzrost wskazuje, że chyba trzeba odpocząć od NC. Bo to co się tutaj odjaniepawla, to jest lekkie przegięcie i dojenie ludzi przez bezkarną spółdzielnię.
  • Re: no i już chyba po rajdzie Autor: ~Otoczak [46.112.80.*]
    To jak to to już nie 2 tyg? To już nie ściemniasz że to prawie cdp z kilkoma grami AAA?
    Co za patologia
  • Re: no i już chyba po rajdzie Autor: ~nicram [212.191.7.*]
    A gdzie ja tak koleś pisałem? Broniłem spółki jak spadała w przepaść z niewiadomych przyczyn. Pisałem, że to jawna akcja spółdzielni, która kupi tanie akcje od wystraszonych i następnie podbije do poziomów, które ich zadowolą. Miałem średnią 5.11. Lekka strata mi wystarczyła, żeby się pożegnać, bo nie wiadomo jak to się może skończyć. A miałem parę razy kiedy nie wyszedłem w odpowiednim momencie. Mała strata jest lepsza niż duża. Uśredniałem jak było po 2 zł, bo wcześniejsza średnia była znacznie wyższa. Proste.
  • Re: no i już chyba po rajdzie Autor: ~Otoczak [46.112.80.*]
    Ok rozumiem. Tak jeśli ktoś tu wdepnął jak spółdzielnia robiła zbicie i brusso i Danielsan dzień w dzień jechali po bandzie to gratuluję udanego opuszczenia tej spekulacyjnej lajby. I rozumiem w pełni
  • Re: no i już chyba po rajdzie Autor: ~nicram [212.191.7.*]
    Niestety. Bezprawie na NC uczy pokory. Tutaj trzeba mieć szybkie rączki jak i szybko podejmować decyzje. Dwa lata temu była podobna akcja jak podbili z 8 na 16 zł. Trochę zarobiłem, ale nie za dużo. Zarobiłem także jak bujało się kilka miesięcy temu między 4.5 i 7 zł. Miałem nadzieję, że kurs pójdzie do góry pod Chornobyl, ale zrobili zupełnie odwrotnie. Tak więc dzisiaj uciekłem, choć miałem nadzieję, że podbiją do 6 zł. Ale nie. Ciekawe teraz do ilu spadnie. Choć nie wiem, czy chce mi się ryzykować przy tego typu akcjach. Pozdrawiam.
  • Re: no i już chyba po rajdzie Autor: ~NowY [31.0.68.*]
    Wyciągnęli ponad 100% i heja...
[x]
LMGAMES 0,00% 0,81 2025-11-19 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.