jeśli wiadomość w sprawie FAM jest prawdziwa, to może ktoś potrafi powiedzieć coś więcej, w tym o losie ówczesnego zarządu, który tak nieładnie potraktował akcjonariuszy.
co do losów osób z ówczesnego zarządu. Wedle tej informacji jeden za nich nie żyje: https://www.gov.pl/web/po-wroclaw/informacja-w-sprawie-po-ii-ds-652018 Co do dwóch pozostałych jeszcze w 2023 roku sprawa nadal się toczyła. Jak jest dzisiaj też nie wiem.
Tak jak już tu kiedyś pisałem sprawa przeciwko członkom zarządu jest nadal prowadzona przez prokuraturę we Wrocławiu po ostatniej mojej rozmowie z prokuratorem odniosłem wrażenie że jest już na ukończeniu .Część osób jeszcze w 2018 roku poszła na ugodę za pośrednictwem kancelarii z Wrocławia i Fam wypłacił im w zależności od ilości posiadanych akcji pieniądze .Na chwilę obecną mam wiadomość dla osób chcących dołączyć do batali z zarządem .Jedna z renomowanch kancelari zgodziła się reprezentować nas słuząc pomocą prawną osoby zainteresowane proszę, o kontakt podam namiar na tą kancelarię Ja i parę osób jesteśmy już po wstępnych rozmowach każdy rozmawia indywidualnie nie ma tu żadnych pośredników osobom zainteresowanym podaję swój nr .telefonu 604967398
Czy do tej batalii przystąpiły rowniez osoby którym FAM wyplacil ugodę kilka lat temu? Do tej ugody akcjonariusze zostali przymuszeni a kwota wyplaty byla nieproporcjonalnie niska.