Witam.info już wleciało jeden z właścicieli już skupuje akcje, będzie bardzo grubo i już robi skup pod przyszła sprzedaż swego pakietu. Pozdrawiam akcjonariuszy.!!!
Przestań. To jest informacja dla inwestorów że obecna cena jest dobrą ceną na zakup i tyle a info poszło ale tylko o transakcji kupna ja czekam na inne informacje ze spółki bo te się niebawem pojawią.
Dla nie informacja jest taka, że przewodniczący rady nadzorczej to wybitny specjalista giełdowy, gdyż za pomocą 30 tyś. zrobił wam taki obrót że hej ( ponad 800 tyś.). Szkoda jedynie, że nie jest takim specjalistom od nadzoru firmy...
Specjalista giełdowy? Rg z całym szacunkiem ale to wszystko to nie specjalizacja w giełdzie a w lipnych Espi itp ) przecież ten specjalista najpierw sprzedał miliony akcji po 10-11 groszy a za miesiąc kupował kilka razy drożej :) i wtedy też czarny itp, kto tu był ten wie jak wielka to byla maskirowka, ale pewnie będzie można zarobić, ten kto się na początku pod "big info" podepnie :)
Pamiętam dobrze było to w czasach początku covid 19 i różnie wtedy było. Sam wychodziłem wtedy niekorzystnie z akcji Jsw by podreperować swój biznes bo też było krucho bo ogólny zastój wszędzie był i nie było zleceń bo wszyscy się bali zarazy nie wspominam już o wszechobecnym lockdownie. Przerypali wtedy ludzi ostro na tym wszystkim i kto dał się wkręcić to niestety stracił na tym.
Nie wiem czym dokładnie kierował się wtedy prezes Exc ale firma nie upadła tylko działa do dziś i ma się całkiem nieźle ba nawet się nieźle rozwinęła.