Ożywienie na MISPOL-u przed walnym ..
Po silnych spadkach i długim trendzie horyzontalnym oraz pozytywnych dywergencjach srednio i dlugookresowych papier ruszył przy b. duzych obrotach ..
Wczoraj kupiłem średnio po 3,44.
Mam dobre przeczucia, co do papiera, a to cenniejsze niż AT;)!
Obserwowałem jeszcze zdołowanego Graala, ale uznałem, że tu są większe perspektywy wzrostów.
Tak naprawdę, to zaczyna się coś dziać dobrego.
W sumie nie może być inaczej, bo wszystko złe już się wydarzyło.
zwracam uwagę na stwierdzenie --------- Naszym celem strategicznym jest dynamiczna rozbudowa grupy oraz stworzenie wartości dla akcjonariuszy. ---------------czemu nikt nie skomentował ??????Smolarczyka?
A tak w ogóle, to wydaje mi się, że dzisiejsza sesja będzie z widłami (górnymi).
Wczoraj ładnie to wszystko wyglądało, ale realizacja zysków+ogólna strachliwość na giełdzie, zrobiły swoje.
Nie, żebym narzekał, bo dzięki temu dość tanio dokupiłem, a odpał blisko.
spólka nie może codziennie rosnąc po 10% !!! po 2 dniach wzrostów należy się oczyszczenie szeregów z jednodniowej leszczyny.......// co zresztą widac po wqqq .. ---postach dzisiejszych! // potem na wyższych poziomach.....//a do walnego kurs pięknie wzrosnie :)..//.............nie będą zaniżać kursu !!!! jaki zresztą,, mądry ,,człowiek sprzedaje społkę o c/wk 0,50 ??? ale tu sie głupków nalazło.......nawet jeśli chwilowo kurs opadł.....to nie znaczy ,że lada moment,,,,,,,, :)