Skoro tak poleci i jesteś tego pewien, to brzmi to jak złoty biznes. Ktoś się zlitował i po 4,37 chce trochę akcji, zapewne kilkakrotnie więcej niż posiadasz. Brzmi jak okazja roku ;-)
Co to znaczy jest za drogo patrzę na parametry i jest cap 140m zysk 46 m c/z jakieś 3 ten rok nie powinien być gorszy, to jedna z tańszych spółek na gow
Tak sie zastanawiam patrzac na kurs, ze Kolega Eryczek ma w pewnym sensie racje, mi tez chodzilo po glowie sprzedac czesc po 6zl i teraz odkupic, ale wiadomo - strach i chciwosc. Jednak nie daje mi spokoju jedna sprawa, o ktorej szanowny Kolega moze nie pomyslal - w czyje rece trafily te "drogie" akcje, powyzej 5zl? czy beda one jeszcze na sprzedaz? ja w czase tego rajdu moj skromny 50k pakiet powiekszylem do 75k. Czytajac tu komentarze, smiem przypuszczac ze 300k, a moze i wiecej jest rekach forumowiczow, ktorzy nie zamerzaja sprzedawac w najblizszych miesiacach, wiec odkupienie dzis sprzadanych akcji moze, ale oczywiscie nie musi stanowic pewien problem. Wszystko zalezy tez od ilosci posiadanych akcji, ale operacja moze byc teraz ryzykowna :) Gdy we wrzesniu `23 praktycznie caly FF dwa razy zmienil wlascicieli, odbywalo sie to po cenie okolo dzisiejszych, czy te akcje beda sprzedawane ze strata? Czas pokaze... :)