switch 2 ruszy do 03 2025 i niestety ale wasze informacje są błędne lub niepełne na naszym rynku nad 2 pracuje FOREVEREN ,poszukajcie i poczytajcie ,tylko tyle
Dnia 2024-07-11 o godz. 12:57 ~ha napisał(a): > switch 2 ruszy do 03 2025 i niestety ale wasze informacje są błędne lub niepełne na naszym rynku nad 2 pracuje FOREVEREN ,poszukajcie i poczytajcie ,tylko tyle
Do czego się konkretnie odnosi Twój komentarz? Przecież Bloober nie robi Switcha xD Natomiast robi grę na tę konsolę co potwierdził prezes. Naganiać na spółki trzeba umieć. Ufam, że następnym razem pójdzie Ci lepiej!
czy ja naganiam ? bloober pracuje nad produktem na switcha 2 ? całkiem możliwe ,foreveren pracuje NA PEWNO to w czym problem ,ktoś zapytał ,ja odpowiedziałem ,odezwę się za 4-5 miesięcy i wówczas ocenisz
porównywać spółkę robiącą gowno-gierki dla dzieci z blooberem to trzeba mieć tupet, bloober to uznana marka, to artyści w swoim fachu, profesjonaliści, jeśli Nintendo zleca im produkcje takiej gry to na pewno nie za darmo, natomiast forek czym może się pochwalić ? no czym ? gierką o skaczącej małpie? :D no bądźmy poważni.
Moze sie pochwalić 26% wzrostem YTD, a czym jest w stanie pochwalic sie Bloo? No powiedz, czym jest sie w stanie pochwalić. Kupujac akcje 3 lata temu czy 4 lata temu masz tyle samo? To wychodzi na to ze nie sa tacy super, czy jak?