• Artykuł śledczy - wyjasnienie Autor: ~Witkac [77.111.246.*]
    1. Nigdzie nie twierdziłem, że pochodzi on z jakiejś strony. Sztuczna inteligencja przeczytała forum bankiera i skompilowała dobrze znane fakty.
    2. Nie jestem ani nie zamierzam być akcjonariuszem SF; ta spółka mnie fascynuje w swojej bezczelności i stanowi swego rodzaju fenomen, więc wkręciłem się w obserwowanie tego forum, gdzie ludzie zaprzeczają faktom, że spółka nie dowozi.
    3. Byłem ciekaw posty tutaj mają na kogoś wpływ i ...mają na Mareen. Ale heca! Skoro taka bzdura kogoś skłoniła do zakupu akcji to co dopiero ESPI bez pokrycia?

https://i.ibb.co/R365sgZ/image.png
  • Re: Artykuł śledczy - wyjasnienie Autor: ~Nagonka [37.47.208.*]
    Yhm... po prostu tak sobie przypadkiem przechodziłeś. Z tragarzami...
  • Re: Artykuł śledczy - wyjasnienie Autor: ~Mareen [77.252.45.*]
    Trzeba wiedziec kiedy wchodzić i wychodzić. Wczoraj była da mnie okazja do ponownego wejścia. Wielu się wystraszyło wczoraj i oddało mi akcje byc może ci sami co brali odemnie 26 lutego po 5.40
  • Re: Artykuł śledczy - wyjasnienie Autor: ~OBSER [31.60.241.*]
    @Nagognka dziwisz się, że ktoś obnaża patologię jaką ma miejsce w tym przypadku? Masz jakieś argumenty w obronie Simfabric? Bo ja osobiście widzę masę pytań bez odpowiedzi!
    Przez takie spółki rynek alternatywny traci w oczach potencjalnych inwestorów!
    Przypadki patologi trzeba obnażać. To jest w interesie drobnych akcjonariuszy!!
  • Re: Artykuł śledczy - wyjasnienie Autor: ~OBSER [31.60.241.*]
    Dokładniej jak bym czytał swoje myśli :) Osobiście to podziwiam Piotra za upór w obnażaniu zakłamania tej spółki, a raczej jej właścicieli.
[x]
SIMFABRIC -3,87% 1,54 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.