Jeśli macie jakieś zastrzeżenia co do prowadzenia finansów spółki to zgłaszajcie to do Rady Nadzorczej a nie uchwały na WZA. Członkowie RN są od nadzorowania zarządu. Nie mogą lekceważyć sygnałów o nieprawidłowościach bo za to są poważne konsekwencje.
możesz napisać podanie do Bika Stanisława, członka rady nadzorczej, a jak nie masz ochoty, to mój pomysł jest taki, żebyś skończył gadać naiwne głupoty
Jeśli już to wszystkich członków trzeba pisać listem poleconym. Do Stanisława również. Jeśli nic nie zrobi z doniesieniem o możliwych nieprawidłowościach to w przyszłości grozi mu chyba nawet więzienie gdyby wyszło że faktycznie coś było na rzeczy. Oczywiście nie musisz korzystać z tych przemyśleć i nadal działać po swojemu.
Czemu ten pomysł tak cię irytuje? Znaczki nie są drogie a robienie czegokolwiek jest lepsze od nierobienia. Wg mnie to doskonały pomysł i przygotuję pismo do wszystkich członków RN z prośbą o sprawdzenie inwestycji w USA która od razu przyniosła 3 mln straty. Niech sprawdzą to z założeniami. Ale chètnie posłucham jakie masz pomysły innych działań drobnych akcjonariuszy spoza porozumienia w okresie od dziś do WZA w czerwcu 2025.
Nie o to chodzi. Jeśli przygotujesz nawet to i dasz dowód wysyłki tutaj - masz moje osobiste podziękowania bez względu na to, co myślę o takich pismach.
To samo dotyczy formularza MAR. Zobowiązujesz się pod nazwiskiem wysłać, dostaniesz wszystko. Ja obiecuję się dołączyć, jak tylko będzie jakiś znak ze strony KNF, sygnatura, powiadomienie, itp. Ale nie, że może tu się 10 osób znajdzie, co to zrobi . . . bo kolejny do gadania to tutaj nie jest potrzebny.