• 1 ZŁ SOON..... Autor: ~TAK [193.19.165.*]
    EWE
  • Re: 1 ZŁ SOON..... Autor: ~Heh [37.31.34.*]
    Heh
  • Re: 1 ZŁ SOON..... Autor: ~Polityczny [194.0.251.*]
    Marzenia ściętej głowy
    Zaraz minie miesiąc od terminu raportu Q2 - ani widu ani słychu
    Nowy Doradca wybrany ?? NIE
    Jakakolwiek komunikacja ze strony spółki ?? NIE
    Czy można się dodzwonić do spółki (próbowałem z ciekawości dzisiaj) ?? NIE
    Odpisują na maile ?? NIE

I uwaga - aby powiedzieć Wam że jest gorzej niż źle - nie musicie dziękować
    Na stronie ROBSA można znaleźć prezentacje ludzi pracujących tam ---> znalazłem jednego na popularnej stronie zaczynającej się od "LINKED**"
    Napisałem --- dostałem odp
    "Odszedłem z firmy po tym jak od 3 miesiący nie dostałem wypłaty. Podobnie reszta zespołu"

Tak więc ....
    Papier toaletowy Wam został niestety
  • Re: 1 ZŁ SOON..... Autor: zeglarz [91.150.192.*]
    Twoją głowę wbitą na pal będziemy mogli za jakiś czas podziwiać na tym forum :) ... (wniosek z doświadczenia na innych spółkach)
  • Re: 1 ZŁ SOON..... Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Oj nieładnie tak grozić niczym Wlad Palownik
    Jakby to powiedział mój dwuletni syn „nu nu nu”

A ze swoich słów się nie wycofuje
    Jak ktoś chce sprawdzić każde moje zdanie i odpowiedź droga wolna - można samemu zweryfikować :)
    Sam na sobie dokonujesz dekapitacji, odnosząc się do możliwych scenariuszy na ROBS, pisząc o ,,marzeniu ściętej głowy'' ...

Ileż to ja już miałem spółek, ile zebrałem takich wirtualnych trofeów, Elektrim, CIG, MLSystem, Farm51, itp. na szczęście nie jestem Hannibalem Lecterem :) ... ale szacunek za odwagę i poświęcenie się należy :)

Nie chcę byś wycofywał się ze swych słów, a nawet już jest na to za późno Panie Polityczny, gilotynę już sobie postawiłeś, a nawet niesiony rycerską odwagą co do swoich przekonań, odważyłeś się wetknąć weń swą głowę ... pozostało ci teraz czekać na to, co zadecyduje zarząd ... ja twym ,,katem'' nie jestem, stoję z ciekawością w tłumie jako ,,neutralny'' obserwator co tu się wydarzy ...

Dodam jeszcze że w historii wielu zginęło na gilotynie za prawdę ... którą zastąpiła inna prawda ...
  • Re: 1 ZŁ SOON..... Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Dodaj ilu zginęło za słuszne przekonania niezgodne z wymysłami możnych - którzy to możni żerowali na gawiedzi

Pamiętaj też Panie Żeglarzu ilu marynarzy „wypadło” za burtę - pewnie każdy z nich myślał że ma rację :)
  • Re: 1 ZŁ SOON..... Autor: ~żeglarz [94.254.155.*]
    Prawda jest taka, że nie piszesz prawdy ... w realnym życiu nie dał byś głowy za swoje przekonania nawet przy tych wszystkich argumentach które przytaczyłeś i których bronisz ... w necie łatwo jest być odważnym
    A Ty byś za swoje położył głowę pod topór ??
    Boś taki odważny - niczym pirat a nie marynarz
    A wszyscy wiemy jak oni kończą zazwyczaj :)
  • Re: 1 ZŁ SOON..... Autor: ~żeglarz [94.254.155.*]
    Pisałem już, moja postawa co do działań spółki jest neutralna, w większym lub mniejszym stopniu nie wykluczam żadnej opcji, ale nie jestem tak gl.upi by rzucać się pod gilotynę za swoje kategoryczne przekonania ...

Z ostatniego komunikatu GPW wynika, że (tak podejrzewam, nie znam reguł postępowania) przed podjęciem decyzji o zmianie notowań kontaktowali się że spółką, więc znana jest im sytuacja w spółce, decyzją jest tylko zmiana notowań, co daje podstawy do jakiejś nadziei, że spółka nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa ...
  • Re: 1 ZŁ SOON..... Autor: _wiatrak_ [83.30.201.*]
    Nie sądzę, by GPW kontaktowała się ze spółką w takiej sytuacji.
    Ani żeby były dostępne jakiekolwiek inne informacje - niż oficjalne komunikaty ze spółki.
    Gdybym miał duży pakiet na stracie, to pojechałbym rozpytać na miejscu - zaraz po tym pierwszym, fatalnym info.
    Teraz zapewne wszystko jest pozamykane, ale to tylko przypuszczenie.
    Można chyba pesymistycznie założyć, że spółka nie będzie już notowana, kto się nie pozbył tych akcji, teraz cierpi ( ale o tym pisałem jw ostatnim dniu notowań )
    Amen
[x]
ROBSGROUP 2,46% 0,23 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.