• Pytanie Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Jak to możliwe że ta spółka nie zatrudnia żadnych pracowników ? Czyli składa się ona tylko z prezesa ? I aż 70 mln akcji ? To na czym polega prosperowanie tej spółki skoro pracuje w niej tylko prezes ? Jak to wogole możliwe ? Czyli to jest jednoosobowa działalność gospodarcza ? Kupiłem czysto hazardowo ostatnio trochę akcji a dopiero dzisiaj poczytałem co to za spóła. Ależ wtopa.
  • Re: Pytanie Autor: ~wisielec [193.239.57.*]
    doskonale pytanie, ja tu wisze od roku, a jak byla okazja wywalic, to przegapilem moment :)
  • Re: Pytanie Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Wychodzi na to że to jedna z takich garażowych spółek która powstawała aby zgarnąć kasę z giełdy jakimiś patentami. Chyba że ten prezes to jakiś geniusz i nie potrzebuje pracowników. Z jednej strony musi być sprytny skoro założył spółkę i zrobił sie prezesem i wprowadził ja jeszcze na giełdę. Patrzyłem na wykres historyczny to na początku te akcje kosztowały aż 300 zł? Jak to możliwe że teraz kosztują 6 groszy a spółka czyli jeden człowiek chce zrobić skup akcji po 5 groszy? Ile ona wogole ma przychodu rocznie bo juz nawet mi sie szukać nie chce bo się lekko załamałem jak się dowiedziałem co to za przekrętna jednoosobowa garażowa spolka.
  • Re: Pytanie Autor: ~widłowy [83.25.14.*]
    Trole wychodzą z nory to dobry znak
  • Re: Pytanie Autor: ~wisielec [193.239.57.*]
    Pewnie zrobili rozwodnienie akcji, a nie że kurs tak spadł
    kiedyś zatrudniali parę osób, spółka parę razy zmieniała nazwę i imała się różnych działalności, chyba przez jakis czas sprzedawali wódę XD wynika z tego, że prezes to człowiek renesansu. liczę na jego pomysłowość w zakresie domków, widziałem na stronce, że na kilka z nich jest już rezerwacja, to kto wie, może coś z tego będzie? ja posiedzę tu, bo co mam robić
[x]
ENERGY 0,00% 0,10 2025-09-15 09:43:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.