Jak to możliwe że ta spółka nie zatrudnia żadnych pracowników ? Czyli składa się ona tylko z prezesa ? I aż 70 mln akcji ? To na czym polega prosperowanie tej spółki skoro pracuje w niej tylko prezes ? Jak to wogole możliwe ? Czyli to jest jednoosobowa działalność gospodarcza ? Kupiłem czysto hazardowo ostatnio trochę akcji a dopiero dzisiaj poczytałem co to za spóła. Ależ wtopa.
Wychodzi na to że to jedna z takich garażowych spółek która powstawała aby zgarnąć kasę z giełdy jakimiś patentami. Chyba że ten prezes to jakiś geniusz i nie potrzebuje pracowników. Z jednej strony musi być sprytny skoro założył spółkę i zrobił sie prezesem i wprowadził ja jeszcze na giełdę. Patrzyłem na wykres historyczny to na początku te akcje kosztowały aż 300 zł? Jak to możliwe że teraz kosztują 6 groszy a spółka czyli jeden człowiek chce zrobić skup akcji po 5 groszy? Ile ona wogole ma przychodu rocznie bo juz nawet mi sie szukać nie chce bo się lekko załamałem jak się dowiedziałem co to za przekrętna jednoosobowa garażowa spolka.
Pewnie zrobili rozwodnienie akcji, a nie że kurs tak spadł kiedyś zatrudniali parę osób, spółka parę razy zmieniała nazwę i imała się różnych działalności, chyba przez jakis czas sprzedawali wódę XD wynika z tego, że prezes to człowiek renesansu. liczę na jego pomysłowość w zakresie domków, widziałem na stronce, że na kilka z nich jest już rezerwacja, to kto wie, może coś z tego będzie? ja posiedzę tu, bo co mam robić