W naszej bajce, po udanym ograniu słonia mamy same wtopy drużynowego, celowe czy też nie, to każdy niech sobie sam odpowie, najpierw ugoda ( po co ona została zawarta jak była możliwość ugrania większej wygranej, dalej sprawa niewyjaśniona), wynagrodzenie dla kolesi z Luksa, itd itd, Obecnie czekamy na ugodę ze spółką córką, ciekawe o ile to podniesie notowania. Drużynowy ma jeszcze szansę na ucieczkę z kursem do góry, bo tutaj wyraźnie widać chęci do wejścia tylnymi drzwiami przez wuja Sama. Bajka trwa i jeszcze nie ma zakończenia oraz epilogu, mam nadzieję, że wielu zniechęconych przetrwa ten maraz, włącznie ze mną. Tutaj potrzeba wiele cierpliwości pozdrawiam.
musicie poczekac jak zbiorą kasę ze sprzedaży akcji Menzena oni być może mają chrapkę na Magnę w której leży ponad 50 banike gótówki a przypomnę w spółce jest Wipler który jest też w Menzenie .Byc może to teoria spoiskowa lae ja będąc na miejscu Menzena bym tak zrobił akcje wyemitowane po 10gr można spokojnie sprzedawać z niebotycznym przebiciem .
Właśnie też zauważyłem, że wrócił. Oby to był dobry prognostyk :). Myślałem, że już bajkopisarza tu nie ma i bajek też nie będzie? Możesz "wybajkować" do min 10 pln :).
Na forum Menzena juz usunęli wątek dotyczący ewentualnego zainteresowania się akcjami Magny poprzez zbieranie kasy ze sprzedaży akcji i skup Magny a jeśli Wipler jest w obu społkach to może się coś wyklarowac odnośnie przejęcia grubych mln za bezcen
nic obrażliwego nie pisałem tylko moje domysły .Widocznie nie na rękę było to tym co maja wpływ na bankiera bo to forum działające za zgodą pewnych ludzi a to dało mi więcej do myślenia że nie warto pozbywac sie Magny Jak na razie i tak jestem do przodu kazdy spadek wykorzystuje do kupowania po troszku .