New Big DEMO THIS YEAR a jeśli mnie pamięć nie myli to premiera miała się praktycznie nakładać na demo nr 3 :-) coś czuję, że będzie mega zaskoczenie :-)
W pół roku urosło z 2 na 14, od grudnia jest korekta z konsolidacją, przemieliło się już ponad milion akcji, ponad 50% FF. Jak już wszystkie akcje zostaną zebrane od słabych zniecierpliwionych rąk i od tych którzy kupowali na niższych poziomach i teraz się cashują to wtedy zobaczysz wolumen i ruch na kursie. Tak wygląda ta gra, jak prawie zawsze z resztą. A tu jeszcze mamy takie triggery trzecie demo, prolog, playtesty, festiwal steam, dema na konsole, premiera, marketing i nie wiadomo co jeszcze. Ja śpię spokojnie. Ta kapitalizacja to żart.
Faktycznie zaliczyło 14 z groszami i od dłuższego czasu korekta i kiszonka +~1 zł zobaczymy jak to rozegrają ja tu mam spory pakiecik i liczę po cichu na 30-40 zł
Do października już coraz bliżej i kolejny steam next fest, wcześniej play testy, prolog i Infa o konsolach, druga połowa roku zapowiada się bardzo obiecująco, czas zbierania kwitów blisko mety
Te 100-200 mln cap to według mnie minimum, celuje znacznie wyżej jeśli ten Hype odpali z całą mocą a jest ku temu ogromna szansa
1000 akcji na sesję to jest spora podaż? Jak ruszą ze wszystkimi wydarzeniami to się ssanie takie włączy że moment poleci w górę. A na razie powolne cierpliwe odbieranie akcji od zniecierpliwionych.