• Wołać widłowego! Autor: ~Krashan_Bhamradżang [5.173.149.*]
    Coś w kościach czuje, że widłowy będzie miał dzisiaj trochę roboty
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~men [31.0.47.*]
    Będą dolne?
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Krashan_Bhamradżang [5.173.149.*]
    Standardowo jak na bananie. Im lepiej tym gorzej :)
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.178.*]
    Dnia 2024-07-04 o godz. 09:18 ~men napisał(a):
    > Będą dolne?

Krashan myślał, że będzie dużo. zaczęło się od 147 zł poleciało w dół na 144.40 zł na zamknięciu. Ale do jego wyimaginowanych wideł, które chciał z jakiegoś powodu widzieć było daleko. Pewnie chciał taniej kupić.
    Pure sprzedał i jest ponad 24 % do tyłu. Tak na marginesie.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.24.*]
    Dnia 2024-07-04 o godz. 09:18 ~men napisał(a):
    > Będą dolne?

Według wielonikowca tak.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.159.*]
    Gdzie jest krashan_szkoda od dolnych wideł i 140 zł?
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.196.*]
    Dnia 2024-07-04 o godz. 08:20 ~Krashan_Bhamradżang napisał(a):
    > Coś w kościach czuje, że widłowy będzie miał dzisiaj trochę roboty

Wróciłeś wielonikowcu.
    https://www.zmiennicy.com/postaci/ekipa-przemytnicza/krashan-bhamaradzanga.html
    Drobny cwaniaczek i oszust. W gruncie rzeczy jednak nieudacznik, zazwyczaj bez grosza, mający skłonność do wpadania w tarapaty.
    Nawet nazwiska nie potrafisz napisać bez błędu. Utożsamiasz się z tym bohaterem filmu?

Wcześniej miałeś bardziej ambitne nicki takie jak Budda, Kościuszko, Goldman, Konfucjusz, Mao, AniołStróż, realista, Piwnicapodbaranami, szeryf, oko_proroka, onkolog, prorok, senator, premier, generał, ordynator, analizator, obserwator, pier@do-lip, PrawdziwyPsychiatra, Antydzban, AkcjonariuszRDG, linkowiec, 123, papaM i wiele innych.
    Na twoim Olymp „0” obrotu a na ReadGene 670 zł.

Teraz piszesz już nazwisko bez błędu. Brawo. Może podziękuj, że zacząłeś dzięki mnie pisać bez błędu.

Moder słusznie zrobił, że usunął założony przez ciebie wątek na XTB.

• Re: Wołać widłowego! Autor: ~Krashan_Bhamradżang [5.173.150.*]
    O czym Ty do mnie rozmawiasz człowieku? Ja tych spółek poza xtb w portfelu nie miałem. Mylisz mnie z kimś któryś raz z rzędu i nie mam sumienia Cie już cisnąć za to bo rozumiem, że to tylko fatalne nieporozumienie.
    Uderz w stół a nożyce się jak zawsze odezwą, wielonikowcu.
    Powiedz szczerze. Upośledzony od urodzenia czy po tym uderzeniu głową o chodnik z trzeciego piętra?
    Czy to nie ty kiedyś pisałeś, że właśnie takie nieszczęście cię spotkało?
    A tal w ogóle to widzę, że prawda cię w oczy kole.

Od kiedy piszesz pod tym nickiem?
    Moje wpisy zobaczysz tylko tutaj, na lpp i na xtb.
    Od kiedy piszesz pod tym nickiem? Buhahhaaa.
    Zmarnowałem wystarczającą ilość czasu wchodząc w polemikę z kimś na Twoim poziomie więc kończąc napiszę Ci ostatni raz: mylisz mnie z kimś innym.
    Nadal nie odpowiedziałeś na proste pytanie. Od kiedy piszesz pod tym nickiem.
    Wróciłeś wielonikowcu.
    https://www.zmiennicy.com/postaci/ekipa-przemytnicza/krashan-bhamaradzanga.html
    Drobny cwaniaczek i oszust. W gruncie rzeczy jednak nieudacznik, zazwyczaj bez grosza, mający skłonność do wpadania w tarapaty.
    Nawet nazwiska nie potrafisz napisać bez błędu. Utożsamiasz się z tym bohaterem filmu?

Wcześniej miałeś bardziej ambitne nicki takie jak Budda, Kościuszko, Goldman, Konfucjusz, Mao, AniołStróż, realista, Piwnicapodbaranami, szeryf, oko_proroka, onkolog, prorok, senator, premier, generał, ordynator, analizator, obserwator, pier@do-lip, PrawdziwyPsychiatra, Antydzban, AkcjonariuszRDG, linkowiec, 123, papaM i wiele innych.
    Na twoim Olymp 505 zł obrotu a na ReadGene 670 zł.

Od kiedy używasz ten swój nowy nick? Wcześniej nie pisałes na forum?
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [94.254.169.*]
    Na XTB nigdy nie pisałeś pod tym nickiem.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Jeż [5.173.58.*]
    Oj. Oj. Kultura.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.172.*]
    Dnia 2024-07-04 o godz. 10:36 ~psychiatra napisał(a):
    > Dnia 2024-07-04 o godz. 08:20 ~Krashan_Bhamradżang napisał(a):
    > > Coś w kościach czuje, że widłowy będzie miał dzisiaj trochę roboty
    >
    > Wróciłeś wielonikowcu.
    > https://www.zmiennicy.com/postaci/ekipa-przemytnicza/krashan-bhamaradzanga.html
    > Drobny cwaniaczek i oszust. W gruncie rzeczy jednak nieudacznik, zazwyczaj bez grosza, mający skłonność do wpadania w tarapaty.
    > Nawet nazwiska nie potrafisz napisać bez błędu. Utożsamiasz się z tym bohaterem filmu?
    >
    > Wcześniej miałeś bardziej ambitne nicki takie jak Budda, Kościuszko, Goldman, Konfucjusz, Mao, AniołStróż, realista, Piwnicapodbaranami, szeryf, oko_proroka, onkolog, prorok, senator, premier, generał, ordynator, analizator, obserwator, pier@do-lip, PrawdziwyPsychiatra, Antydzban, AkcjonariuszRDG, linkowiec, 123, papaM i wiele innych.
    > Na twoim Olymp „0” obrotu a na ReadGene 670 zł.
    >
    > Teraz piszesz już nazwisko bez błędu. Brawo. Może podziękuj, że zacząłeś dzięki mnie pisać bez błędu.
    >
    > Moder słusznie zrobił, że usunął założony przez ciebie wątek na XTB.
    >

Od kiedy piszesz pod tym nowym nickiem?
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Ola [5.173.192.*]
    Jeszcze nie teraz ale...
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Krashan_Bhamradżang [5.173.188.*]
    Wydaje mi się, że bliżej niż dalej
  • Krashan_Bhamradżang wołał widłowego Autor: ~psychiatra [5.173.27.*]
    Dnia 2024-07-04 o godz. 21:31 ~Krashan_Bhamradżang napisał(a):
    > Wydaje mi się, że bliżej niż dalej
    Nie potrafisz nawet napisać poprawnie swojego nicku. Powinno być tak: Krashan Bhamaradżang ale Goldman piszesz poprawnie.

Na ReadGene wydawało ci się,że będzie 30 zł -tak wychodziło ci z AT. A jest 5.24 zł.
    Krashan_Bhamradżang:
    "Drobny cwaniaczek i oszust. W gruncie rzeczy jednak nieudacznik", zazwyczaj bez grosza, mający skłonność do wpadania w tarapaty.

Miało być 132.40 zł a było 144.40 zł.

Wcześniejsze nicki były ciekawsze i prawie wszystkie z wątku 1 spółki:
    Dlaczego to polecasz wielonikowcu, paniczu Budda, Mao, Konfucjusz, WielkiSzu, Kościuszko, ŚwiętyMikołaj, Goldman, profesor, guru, generał, prorok, Zaor-pan-Czapeczka, papaM, 123, premier, sygnalista, senator, analizator, prowizor, szeryf, 13posterunek, piwnicapodbaranami, maszynista, motorniczy, ordynator, aniołstróż, okoproroka, antydzban, spokojny, prawdziwypsychiatra, rozsądnyinwestor, realista, znawcakasyna itp. Możesz uzupełnić lub poprawić?

• Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.25.*]
    Sam sobie odpowiadasz?
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Krashan_Bhamradżang [5.173.188.*]
    "Największą stratą czasu jest kłótnia z głupcem i fanatykiem, któremu nie zależy na prawdzie i rzeczywistości, a jedynie na zwycięstwie swoich przekonań i złudzeń. Nigdy nie marnuj czasu na argumenty, które nie mają sensu..."
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Zwyklyleszcz-krytyk [188.147.8.*]
    CytNajwiększą stratą czasu jest kłótnia z głupcem i fanatykiem, któremu nie zależy na prawdzie i rzeczywistości, a jedynie na zwycięstwie swoich przekonań i złudzeń.
    .

To prawda, oprócz tego,którego masz na myśli jest tu jeszcze jeden...nie dość,że głupiec to jeszcze bezczelny - po kompromitacji jego prognoz co do spółki i kursu zamiast przyznać się do błędu nadal bardzo aktywnie i bezczelnie poucza.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.27.*]
    Zapraszam w wolnej chwili na wątek ReadGene. Masa nicków a pisała 1 osoba. Miało być 30 zł w grudniu2023 roku. Krashan, goldman, PapaM 123 itd. Mam rację?
    Od kiedy piszesz używając kolejny nowy nick?
    Jesteś doradcą inwestycyjnym?
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Krashan_Bhamradżang [5.173.21.*]
    Mylisz się. Nie słyszałem nawet o takiej spółce. Rozumiem frustrację bo włożyłeś pewnie swoje całe oszczędności życia w postaci 1000zl w wydmuszkę za namową ludzi z forum internetowego, ale odemnie trzy wuje stąd. Ja na mam z tym nic wspólnego
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.154.*]
    Od kiedy używasz nowego nicka wielonikowcu, naganiaczu z wątku ReadGene? Nawet w niedzielę zawracasz głowę, żeby się tłuamaczyć. Goldman, Kosciuszko, Budda, Mao, Konfucjusz,Prorok, Zaor_Panczapeczka, generał, profesor, linkowiec, premier, senator, analizator, motorniczy, szeryf, papaM, maszynista, ordynator, ordynatorpsychiatry, prawdziwypsychiatra, antydzban, antyłajza, aniołstróż, akcjonariuszRDG, piwnicapodbaranami, long, spokojny, rozsądnyinwestor, prowizor, znawcakasyna, świętymikołaj, onkolog itp.
    Jeżeli coś pominąłem a pominąłem na pewno to uzupełnij. Możesz nawet na wątku ReadGene, BMX, Olimp lub tam gdzie będzie ci wygodniej.
    Pomogę ci. Twój nowy nick pojawił się wtedy kiedy przestały być używane stare nicki? Przypadek?
    Na wątku RDG pojawił się Goldman piszący tak samo jak wyżej wymienieni.
    Jesteś licencjonowanym doradcą inwestycyjnym?

• Re: Wołać widłowego! Autor: ~Krashan_Bhamradżang [5.173.21.*]
    Widzę, że jeszcze trzyma po sobocie...
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [94.254.161.*]
    Znowu piłeś, wielonikowcu?
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Ola [46.113.12.*]
    Dawać nizej trza dobrac
  • Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.206.*]
    Dnia 2024-07-05 o godz. 09:09 ~Zwyklyleszcz-krytyk napisał(a):
    > CytNajwiększą stratą czasu jest kłótnia z głupcem i fanatykiem, któremu nie zależy na prawdzie i rzeczywistości, a jedynie na zwycięstwie swoich przekonań i złudzeń.
    > > .
    > >
    > > To prawda, oprócz tego,którego masz na myśli jest tu jeszcze jeden...nie dość,że głupiec to jeszcze bezczelny - po kompromitacji jego prognoz co do spółki i kursu zamiast przyznać się do błędu nadal bardzo aktywnie i bezczelnie poucza.

Krashan zawsze ma rację i nigdy nie przyzna się do błędu. Milczy albo zmienia temat.
    "Zuckerman, nie jesteś akcjonariuszem, jesteś spekulantem. Ja spekulantem nie jestem. Nie znajdziemy wspólnego języka."
    https://www.bankier.pl/forum/temat_witam,67305001.html

A o tym, że pisał o widłach na Synektiku woli też nie pamiętać
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Zwyklyleszcz-krytyk [188.147.8.*]
    Cyt.Największą stratą czasu jest kłótnia z głupcem..

To prawda...ten spec od Mabionu też wybitnie do nich się zalicza.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Adam [31.0.74.*]
    Drogi Krytyku,
    Z przykrością stwierdzam, że twój nowy styl jest mierny, pisanie o kupie wychodziło ci znacznie lepiej, można było dostrzec pełen profesjonalizm.
    Teraz starasz się kreować na inteligenta ale nie wygląda to wiarygodnie.
    Przemyśl powrót do tematyki w której masz całkiem spora wiedzę.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~PSYCHIATRA [5.173.157.*]
    Dnia 2024-07-05 o godz. 08:26 ~Krashan_Bhamradżang napisał(a):
    > "Największą stratą czasu jest kłótnia z głupcem i fanatykiem, któremu nie zależy na prawdzie i rzeczywistości, a jedynie na zwycięstwie swoich przekonań i złudzeń. Nigdy nie marnuj czasu na argumenty, które nie mają sensu..."

Już dawno ci to napisałem. Wymyśli coś nowego.
    OD KIEDY PISZESZ POD TYM NICKIEM? NIE PAMIĘTASZ? SKOMPROMITOWAŁEŚ SIĘ PISZĄC POD NICKAMI WYMIENIONYMI WYŻEJ?
  • Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.157.*]
    OD KIEDY PISZESZ POD TYM NICKIEM? NIE PAMIĘTASZ? SKOMPROMITOWAŁEŚ SIĘ PISZĄC POD NICKAMI WYMIENIONYMI WYŻEJ?
  • Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.157.*]
     "Największą stratą czasu jest kłótnia z głupcem i fanatykiem, któremu nie zależy na prawdzie i rzeczywistości, a jedynie na zwycięstwie swoich przekonań i złudzeń. Nigdy nie marnuj czasu na argumenty, które nie mają sensu..."

• Wołać wołać lekarza Autor: ~psychiatra [5.173.26.*]
    Znowu się przeliczyłeś. Myślałeś, że jak rano będzie spadało to będą dolne widły. Znowu się pomyliłeś Czy chciałeś kupić taniej?
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.164.*]
    Dnia 2024-07-04 o godz. 08:20 ~Krashan_Bhamradżang napisał(a):
    > Coś w kościach czuje, że widłowy będzie miał dzisiaj trochę roboty

Chciałbyś pospekulować, prawda wielonkowcu? Dolne widły ci marzą?
    A teraz melduj.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.30.*]
    Weź leki i poproś pielęgniarza, żeby zabrał cie ze słońca i założył czapeczkę, wielonikowcu.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: winstrol [104.28.45.*]
    Ja prdl. Wystarczy założyć profil i już. Nikt się nie będzie podszywał pod nikogo podszywał a przynajmniej będzie widać czy posty z zarejestrowanego profilu czy nie
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Krashan_Bhamradżang [5.173.180.*]
    Chłop sobie coś omamił i czepia się całego świata, że wisi na hakach
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.200.*]
    Uderz w stół a wielonikowy naganiacz zawsze się odezwie. Jaki masz nowy nick? Widziałem. Szwejk. Już na swoim ulubionym wątku ReadGene działasz i naganiasz.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatraszwejka [94.254.172.*]
    Up wielonikowcu. Ostatnio prezes, sołty, szwejk, zuckerman. Buhaaa.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [46.112.4.*]
    Wszystko gra, krashan?
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~Krashan_Bhamradżang [5.173.202.*]
    Oho, mamy tu górnika. Skoro już sprawiłeś sobie trud w odkopaniu tego tematu to wytłumacz gdzie tu jest mowa o dolnych widłach? No słucham? Jestem ciekaw jakie możesz mieć argumenty żeby autorowi postu tłumaczyć co autor postu miał na myśli. Od siebie dodam tylko, że możesz sprawdzić ile umów zostało dodane na Ted'a tego ranka i o jakie widły mogło mi chodzić. Myliłem się tamtego dnia bo na tej spółce jak widać po np dzisiejszej sesji im lepsze info tym gorzej dla kursu(przerabiałem to przez ostatni rok z 5 razy conajmniej i już jestem spokojny) Żebyś się o mnie tak nie martwił to parę dni temu minął rok od kiedy wszedłem w spółkę. W międzyczasie dobrałem akcji za kredyt żeby na koniec niecałe 3 tygodnie temu wejść jeszcze za kasę z podziału majątku. Czytaj: jestem załadowany w akcjach po pachy. Na chwilę obecną jestem 140tyś na plusie. Jeszcze jakieś pytania?
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.27.*]
    W dniu twojego postu akcje ostro spadały rano i stąd twój komentarz o widłach. Leciało kilka % w dół wiec nie kręć. Że wziąłeś kredyt, zastawiłeś dom, rower itp. Zapytałem cię w którym banku ale ty nie wiedziałeś i tyle.
    Jak tam Olymp i RDG, wielonikowcu?
    Może w wolnej chwili wrzucę twoje nicki z wątku jakiejś spółki. Na XTB też dałeś plamę ale do tego nigdy się nie przyznasz.

• Re: Wołać widłowego! Autor: ~Krashan_Bhamradżang [188.146.6.*]
    Piszesz, że w dniu mojego posta akcje ostro spadały i stąd mój komentarz. Tylko, że mój post został dodany o 8:20 czyli przed rozpoczęciem sesji... spółek które wymieniasz nie znam i nigdy na forach wyżej wymienionych nie pisałem
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.170.*]
    Doskonale widziałeś co działo się z notowaniami przed sesją. Więc oszczędź sobie opowiadania bajek. Stąd pytanie już po rozpoczęciu sesji "Będą dolne?". Ktoś naiwny uwierzył, że będą dolne i kurs z 147 zł spadł do 143.60 zł. W kolejnych dniach leciał nawet do 123 zł. Trolle zrobiły swoje. ale do czasu jak widać.
    Co do twoich wpisów na wątku RDG, XTB, Olymp to przestałeś tam pisać, jak okazało się że masz wiele różnych nicków i czasami pisałeś jeden za drugim posty z tego samego IP. Na RDG nagle zrobiła się cisza, na Olymp też. Na XTB jeszcze coś tam piszesz ale coraz mniej. Teraz pisze kris.
    Tak trzymaj.
  • Re: Wołać widłowego! Autor: ~psychiatra [5.173.156.*]
    Dnia 2024-11-14 o godz. 18:31 ~Krashan_Bhamradżang napisał(a):
    > Oho, mamy tu górnika. Skoro już sprawiłeś sobie trud w odkopaniu tego tematu to wytłumacz gdzie tu jest mowa o dolnych widłach? No słucham? Jestem ciekaw jakie możesz mieć argumenty żeby autorowi postu tłumaczyć co autor postu miał na myśli. Od siebie dodam tylko, że możesz sprawdzić ile umów zostało dodane na Ted'a tego ranka i o jakie widły mogło mi chodzić. Myliłem się tamtego dnia bo na tej spółce jak widać po np dzisiejszej sesji im lepsze info tym gorzej dla kursu(przerabiałem to przez ostatni rok z 5 razy conajmniej i już jestem spokojny) Żebyś się o mnie tak nie martwił to parę dni temu minął rok od kiedy wszedłem w spółkę. W międzyczasie dobrałem akcji za kredyt żeby na koniec niecałe 3 tygodnie temu wejść jeszcze za kasę z podziału majątku. Czytaj: jestem załadowany w akcjach po pachy. Na chwilę obecną jestem 140tyś na plusie. Jeszcze jakieś pytania?

Pisałeś, że wziąłeś kredyt na 140 k tylko nie wiedziałeś, w którym banku. Teraz piszesz, że zarobiłeś 140 k. Pamiętaj o lekach.
[x]
SYNEKTIK 2,26% 253,00 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.