I jest , poczytaj relacje z walnego , wszytko świetnie , co tu jest leszczy ubranych to szok , sekta dosłownie , wierzą w te bajki zarządu , powtórzę jeszcze raz gdyby miało byś tak dobrze to kurs by nie leciał jak u bankruta
Jedno jest pewne. Ktoś w przyszłym roku zarobi. Zobacz jak przyspieszają spadki.. Sprzedają na stracie. Bardzo dobrze. Cierpliwi zarobią i dokupia. Niech się wykrwawiają. Widać jak na dłoni przekręt spółdzielni. Tak jak na Medinice robili
Wzrost kursu z 10 na 40 SDS i ICE był nieuzasadniony :) Tutaj jeszcze kluczowe badania kliniczne nawet się nie zaczęły... Duże emisje były po 10 i 13 zł jest jeszcze co realizować zyski :)
Nie wiem co tak dzisiaj cygańską spółdzielnie zdenerwowało SDS cały dzień spadek i o godz 16 atak na ICE spadek ponad 5% dziwne pierwszy pacjent klinika Zabrze ma być na dniach
Tak na logikę , twierdzisz że tu jakaś spółdzielnia gra na spadek , piszesz że robią zrzuty na lewo a potem podciągną , więc się pytam po co podciągają skoro grają na spadek ???
Pamiętam jak pisałaś z zibikor że 28 zł to mega tanio i po tyle dokupywalas , zibokor również dałby się pokroić po 33 zł , chłopak gdzieś zniknął , podobno nerkę zastawił , smutna historia .
Widzisz zibi gdybyś się tak nie upierał i brał zyski po 35 zł to może i byś się gdzieś relaksował , a tak musiales ze strata po 17 zł sprzedać , nawet na forum bankiera były ostrzeżenia że naganiają na Sds na różnych forach , wczoraj jeden się przyznał że sypał wam zza kołnierza ale zaraz wytłumaczył i żebyście mieli swoją strategię i czasami nie sprzedawali jak oni sprzedają hehe
Akurat tu się zgodzę, ktoś się wysprzeglil że sprzedawał, ale nikt nie wywala całości. Tak myślę, może się mylę. Zacznie się popyt kurs pójdzie w górę, ktoś to łyka od 41
Medinice też ktoś kupuje od 40 zł teraz 7 , to żaden argument kadra zarządzająca i pomysły słabe to spada , odwrotna sulytuacje masz na scope , zarząd Ekstraliga to kurs trzyma fason
Ogólnie część się podnieca że zarząd nie komentuje kursu, moim zdaniem to tez trochę słabe. Miały być listy intencyjne, cisza, urządzenie z Philips w lipcu ma się skończyć, zobaczymy czy terminu dopilnują
Bo albo sprzedali większość i oczywiście nie na rękę im teraz wzrosty , albo faktycznie sekta , gdzie normalne naganiać na wzrosty a koledze zza kołnierza sypać i na końcu twierdzić że to jest etyczne bo każdy ma swoje cele inwestycyjne hehe
Sekta to jest podobna do Scope Zdołować kurs, oczernić spółkę, wyśmiać urządzenia, podważyć badania i ewentualnych kupujących urządzenie. Z prezesa zrobić oszusta. To nie ważne że Philips jest zaangażowany, że EBI po weryfikacji dało pożyczkę. Przeczytaj ile spółek taką pożyczkę dostaje. Celem sekty jest obniżenie kursu ile się da i wykup od małych. Naprawdę sądzisz że jakiś leszcz widząc spółkę spadająca z 40 na 17zl, kupi 500 akcji czy 1000? Nie. Nie kupi. Boi się inwestować. Kupują z worka do worka gdzie ilość tych transakcji przekracza tutaj 95proc. A ilość troli spadkowych zastanawia. Ja sprzedałam kiedyś JSW, Onde, Bumech, Mabion inne i jakoś nie wracam na te spółki, to dlaczego wracacie na SDS skoro to oszuści ? Mam ok 25tys akcji i nie przejmuję się tymi spadkami
Na Scope trzyma kurs ? Żart. Spadek byl z 230 ostatnio. A przed komercjalizacja ze 150 na 70 i Garlicki niczego nie komentował. Chyba nie byłeś na Scope lub manipulujesz. Na forum Garsteckiemiu zarzucali że żadnego pudełka nie ma i że żyje z dotacji....ech... szkoda pisać nawet.... nawet pisano że menedżerowie odeszli.... wszystko by od ludzi wyciągnąć akcje
To słabo im idzie w medinice bo kurs leci dalej zaraz 7 rozmienią :) A tutaj faktycznie wywalają ci co brali po 13 zł 450000 akcji to sporo wywalać od 40 na 16 pewnie jeszcze mają czym walić... A kupujących nie widać..
Cygan strzela akcjami by zaniżać kurs i doprowadzić do paniki. Ma wysoką średnią i chce nisko kupić by uśrednić. Tak to widzę. ale musicie jeszcze zbić bardziej bym się włączyła. Dzisiejsze podbitki na mnie nie działają