• Do rozważenia Autor: ~Dexter [91.198.89.*]
    Bez nowych kontraktów nie będzie zysków i żadnych zwyżek na kursie, to chyba oczywiste. O nowych kontraktach również nie dowiemy się pierwsi. Oczywiście nie dowiemy się pierwsi także o ewentualnych złych wydarzeniach w spółce. Co jest bardziej możliwe? Moim zdaniem jednak bardziej pozytywny scenariusz - ja widzę, że spółka się restrukturyzuje i zwiera swoje moce. Obserwuję informacje o przetargach zakupowych i ogłoszenia o pracę. Ja trzymam akcje. Oczywiście jest to moje zdanie i moje decyzje. Z chęcią porozmawiam.
  • Re: Do rozważenia Autor: ~MC60 [164.127.230.*]
    Ta zorganizowana grupa kolesiów zatopiła już tyle firm, że jedna więcej lub mniej nie robi różnicy. Po zatopieniu Zamętu przyjdzie czas na Grenewię.
  • Re: Do rozważenia Autor: ~Dexter [91.198.89.*]
    Przyznam, że nie spodziewałem się takiej zwały. Nadal trzymam, na pewno do końca roku. Ale że spadnie ponizej 1 zl to się nie spodziewałem. Myślałem o kupnie Grenevii, ale dam sobie spokój. Chociaż kontakt z rynkiem mogliby mieć.. jakiś. Słabo.
  • Re: Do rozważenia Autor: ~Maklerjutra [46.204.4.*]
    Ja coś kupiłem Grenevii po 2,40 i czekam.... Farmy stanęły i chyba dlatego kurs będzie deptał w miejscu. Górnictwo też się raczej zwija, a tam mieli dużą marzę i łatwego klienta... Na wolnym rynku już tak łatwo nie jest
[x]
ZAMET -0,23% 0,86 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.