• INFO rózne w miarę świeże zebrane w jednym miejscu Autor: -arti- [79.191.17.*]
    To co udało mi sie wyłapać w ostatnim czasie i przeczytać w oficjalnych info, zapraszam do wpisywania kolejnych informacji które według was dają możliwości do zarobku i rozwoju firmy

- rozszerzenie sprzedaży Rush i Norush do sklepów Carrefour i Polomarket (piłem ostatnio rush grejfrutowy po bieganiu i nie piłem lepszego isotonica- moja opinia smakowa, byłem mile zaskoczony) ponoć nowy smak z logiem mafii ma najlepszy odbiór smakowy ale ja nie trafiłem na niego

- rozszerzenie sprzedaży Rush i Norush do sklepów Dino oraz dodatkow dla dzieci wprowadzona wklejanko rysowanka cloudy and stormy
    - kolejny update gry cloudy and stormy oraz premiera światowa

- prace trwają nad 2 smakami lodów ( w ciagu 2-3 tyg ma byc jeden z nich dostepny w sklepach)

- produkcja filmu 14.5 mln netto, najpierw kino , następnie streaming (zapowiedź dużych gwiazd aktorskich w filmie ekipy) ja obstawiam ( Adam Zdrójkowski i być może Karolak)

- rozmowy z inwestorami i sponsorami odnośnie filmu( wydawnictwo NieZwykłe jako jeden z inwestorów jeśli dobrze zrozumiałem)

FESTIWAL koszt 2mln zł bez wypłat dla influ
    (firma sokołów była jako pierwszy raz na takim wydarzeniu z ekipą- nie wiem czy to współpraca na dłużej czy nie?)

- sprzedaż ok 37 tys biletów na festiwal (17.5) i koncerty poprzedzające - bilet na festiwal jak dobrze pamiętam od 160 zł

- Zapowiedz festiwalu na kolejny rok z rozszerzeniem na influ spoza ekipy i genzie

- Zapowiedz płyty z piosenkami genzie

- sprzedaż merchu na koncertach na kwotę ok 1,94 mln zł (ok 40 tyś produktów)

to są moje prywatne przemyślenia i resarch oraz żadna namowa do kupna akcji, malkontentom podziękujemy, krytyka w stylu "film sie nie zwróci bo nie" możecie sobie wsadzić

• Re: INFO rózne w miarę świeże zebrane w jednym miejscu Autor: ~Cichosz [185.220.58.*]
    Dziwne ze dopiero Dino dołączyło do sieci sprzedaży ich produktów, skoro właściciel Dino Biernacki już dawno w akcjonariacie siedzi, a nawet specjalnie między innymi mu zrobili emisję akcji
  • Re: INFO rózne w miarę świeże zebrane w jednym miejscu Autor: -arti- [79.191.17.*]
    Dnia 2024-07-01 o godz. 12:50 ~Cichosz napisał(a):
    > Dziwne ze dopiero Dino dołączyło do sieci sprzedaży ich produktów, skoro właściciel Dino Biernacki już dawno w akcjonariacie siedzi, a nawet specjalnie między innymi mu zrobili emisję akcji

Wujas powiedział że skończyła sie wyłączność żabki na produkt, więc taką mieli umowę
  • Re: INFO rózne w miarę świeże zebrane w jednym miejscu Autor: ~Leszek [13.40.33.*]
    Wychodzi, że puścili NoRush na sprawdzenie w Żabce a teraz wychodzą na świat.
    Gierka "Cloudy & Stormy" na Google Play już ponad 50 tys. pobrań i średnia z ocen 4,7 co głównie z wcześniejszych wynika, a pokazuje że 28 czerwca była aktualizacja o której Wojtyca "Wujas" we wczorajszym filmiku mówi, bo dużo dodali użyteczności...
  • Re: INFO rózne w miarę świeże zebrane w jednym miejscu Autor: -arti- [79.191.17.*]
    Dnia 2024-07-01 o godz. 13:04 ~Leszek napisał(a):
    > Wychodzi, że puścili NoRush na sprawdzenie w Żabce a teraz wychodzą na świat.
    zgadzam sie z tym stwierdzeniem

> > Gierka "Cloudy & Stormy" na Google Play już ponad 50 tys. pobrań i średnia z ocen 4,7 co głównie z wcześniejszych wynika, a pokazuje że 28 czerwca była aktualizacja o której Wojtyca "Wujas" we wczorajszym filmiku mówi, bo dużo dodali użyteczności...

zrobili kolejny update, poprawili błędy , czyli potestowali trochę na swoim podwórku i pójdzie to w świat.
    ale odnośnie tego myślę że jesli puszcza grę na swiat to musi to isc rownież razem z bajką na streamingi żeby to sie jakoś ze soba reklamowało

[x]
EKIPA -4,07% 1,42 2025-11-18 16:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.