• PRAWA POBORU Autor: ~qwerty [194.242.62.*]
    Mam możliwość nabycia GIGP1-JPP co robicie kupujecie czy sprzedajecie dawno tu nie zaglądałem jakie są nastroje. Cena 1,45?
  • Re: PRAWA POBORU Autor: ~ddr [83.8.40.*]
    Dlatego teraz jest trzymana cena poniżej 1,45 na śmiesznych obrotach. Pomyśl dlaczego.To twoja decyzja.
  • Re: PRAWA POBORU Autor: ~ddr [83.8.40.*]
    Właśnie czujnie wrzucono 31000 akcji po 1,425 zł. Dlaczego?
    Cena jest nieistotna, liczy się wartość i własność. Gdyby spółka była nic nie warta, to cena byłaby sztucznie podbijana by się pozbyć akcji po najwyższej możliwej cenie. Tak się nie dzieje...
  • Re: PRAWA POBORU Autor: ~robinhood [37.109.161.*]
    Nie możesz sprzedać PP, mozesz tylko skorzystać lub nie skorzystać
  • Re: PRAWA POBORU Autor: ~Workkk [5.173.69.*]
    Baju baju będziesz w raju. Od kiedy PP nie można sprzedać?
  • Re: PRAWA POBORU Autor: ~robinhood [37.248.173.*]
    Tych nie można i siej dezinformacji
  • Re: PRAWA POBORU Autor: ~Workkk [5.173.69.*]
    Baju baju czytaj prospekt. PP , PDA i akcje...nic co by mogło zaskoczyć.
  • Re: PRAWA POBORU Autor: ~dolar [37.30.2.*]
    W ramach tego podwyższenia PP nie podlegają obrotowi (tak kiedyś było np. na 4Mass)

Każde nieobjęte PP przez akcjonariuszy innych niż główny PP - zostanie objęte przez głównego w ramach tzw. zapisu dodatkowego.
    Emisja sama w sobie nie pozwoli osiągnąć przez głównego akcjonariusza poziomu 95% nawet gdyby objął wszystkie istniejące PP.

Emisja nie spowoduje osiągnięcia 95% przez głównego ale dzięki bierności lub zniechęceniu małych akcjonariuszy (brak wykonania swoich PP) główny je wykona i dzięki temu bardzo się zbliży do tego poziomu - później to już zostanie kosmetyka.
  • Re: PRAWA POBORU Autor: ~REDALEX [89.70.78.*]
    Ja zapisałem się na PP podstawowe i dołożyłem jeszcze zapis na dodatkowe. Ale się nie znam.
  • Re: PRAWA POBORU Autor: ~Luke [31.0.95.*]
    ja podobnie, miałem trochę wolnej gotówki na koncie IKZE, więc skoro i tak jeszcze poleży, to może niech się przyda do blokowania niecnych zamiarów cwaniaczka Włocha...
[x]
GIGROUP 1,49% 2,05 2025-07-23 14:02:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.