• 3x,xx??? Autor: ~Ihaaaaa [46.134.83.*]
    W końcu??
  • Re: 3x,xx??? Autor: leser1 [46.134.116.*]
    Na chwilę, aż czar wyceny pryśnie :-)
  • Re: 3x,xx??? Autor: ~Ihaaaaa [46.134.83.*]
    Leser jak ktoś ma akcje to nie zniechęca takimi postami obawiam się że pozbyles się papieru
  • Re: 3x,xx??? Autor: ~Dyzma [91.217.105.*]
    Kółko chyba nie pyklo??laser1 ?? Heh
    Napisz to samo za tydzień jak minie radość z wyceny.
    Patrz realnie.
  • Re: 3x,xx??? Autor: ~Dyzma [91.217.105.*]
    Laser1 pisać to se tu obydwa możemy hahahahah myślisz że twoje wpisy bierze ktoś na poważnie?
    Głupi by był gdyby inwestował na podstawie bzdur z bankierka, ale z drugiej strony warto się zastanowić czyje bzdury są bezpieczniejsze. Czy realna ocena, czy bajki o kosmosie już. Ja realnie oceniam że radość długo nie potrwa. Tak jak i realnie oceniam że spółka będzie w innym miejscu. I obie oceny są realne.
    A wiesz co robią teraz trolle które w ostatnim czasie naganiały na spadki?
    I czemu są dziś cicho?
    Bo albo sprzedają albo czekają na moment na sprzedaż.
    I potem znowu będą pracować na spadki.
    A może dziwne ale moje realne podejcie i ocena sytuacji na teraz trochę może im przeszkadzać w podbitce pod wywalenie.
  • Re: 3x,xx??? Autor: sandman76 [193.189.210.*]
    Dnia 2024-07-01 o godz. 10:21 ~Ihaaaaa napisał(a):
    > Leser jak ktoś ma akcje to nie zniechęca takimi postami obawiam się że pozbyles się papieru

Czyli z Twoich słów wynika, że wszyscy ci którzy piszą pozytywnie zachęcają do kupna akcji, tak?
    a bierzesz w ogóle pod uwagę taki scenariusz, że ktoś na forum inwestycyjnym pisze coś na zasadzie oceny spółki (czy pod względem AF czy AT) nie mając na celu naganianie w jedną bądź druga stronę? Serio każdy post tutaj jest naganianiem w jedną bądź druga stronę i jest postem INTERESOWNYM?

Idąc Twoim tokiem myślenia masz akcje (choć gdzieś tam pisałeś że sprzedałeś, ale z tego co piszesz wnoskuję już odkupiłeś) i teraz chcesz żeby ktoś kupował, tak?

a może jesteś jednak tą jaskółką, która jednak pisze nie mając na celu naganianie?
  • Re: 3x,xx??? Autor: ~Ihaaaaa [46.134.83.*]
    Jaka tutaj ocena?? Że odczytają "dokładnie" komunikat i spadnie???? Czyli wcześniej czytali niedokładnie?
  • Re: 3x,xx??? Autor: sandman76 [193.189.210.*]
    Dnia 2024-07-01 o godz. 10:53 ~Ihaaaaa napisał(a):
    > Jaka tutaj ocena?? Że odczytają "dokładnie" komunikat i spadnie???? Czyli wcześniej czytali niedokładnie?

przeczytaj dokładnie co napisałem, jeżeli już mamy prowadzić jakąś rozmowę,
    Odniosłem się do tego:

"jak ktoś ma akcje to nie zniechęca takimi postami"
    Ja tylko realnie oceniam sytuację i wolę spokojny poparty wynikami wzrost niż chwilę radości po bajkach.
    Widziałeś zapewne niepewność z ostatniego tygodnia odnośnie certyfikacji. Teraz mamy chwilę radości po wycenie która nic nie zmieniła bo co to złotówka w te, czy we wte. A temat który interesował wszystkich w ostatnich dniach powróci i będzie paliwem do spadków jak okaże się że jest opóźnienie pół roku.
  • Re: 3x,xx??? Autor: ~AdrianMaliniak [5.173.218.*]
    Ależ właśnie giełda dyskontuje na 6-9 mc w przód. Tragedią byłaby cena z reko dzień PO certyfikacji :))
  • Laser1 i IXI czy nie jest wam po ludzku WSTYD....? Autor: ~piracik33 [5.133.9.*]
    Z czystym sumieniem wkleiłem ten sam temat co 5 miesięcy temu....:):):)

Człowieczku czy Ty oprócz pisania negatywów i podburzania inwestorów potrafisz napisać coś normalnego, pozytywnego?
    Jakim to trzeba być ignorantem żeby ciągle pisać o 20zł czy spadającym kursie lub jak dzisiaj .
    Wydaję mi się że ci kółeczko nie pykło ,sprzedałeś w piątek licząc ze skoro nie ma certa dokupisz taniej i to dużo.
    Ale takich cwaniaczków jak TY jest wielu a zbieracze już nie pozwolą sobie na strate akcji. Teraz wskoczya na wyższy poziom zbierania jak rok temu......:)
    No ale walcz bo zawsze poprawiasz mi humor swoim nagonem:)
  • Re: Piracik33 nie jest Ci głupio tak po ludzku WSTYD....? Autor: ~Leser1 [91.233.250.*]
    Rakieta nie odpala a Ty dalej negujesz to co piszą mądrzejsi. Pamiętasz jak poprzednio wyśmiewałeś moje przewidywania dotyczące 24 złotych? A co było?
    Podpowiem, bo kupowałem akcje po 24 z groszami. I teraz też tam wrócimy, zobaczysz.
    Ty już mnie powinieneś przeprosić za to co wypisywałeś jak ostatnio spadało z 30 złotych. Ale to trzeba mieć trochę honoru żeby potrafić przyznać że ktoś miał rację.
    Tak, napiszę jasno. W mojej ocenie kierunek na najbliższe tygodnie jest jeden. Powoli w dół.
  • Re: Piracik33 nie jest Ci głupio tak po ludzku WSTYD....? Autor: ~ixi [46.204.1.*]
    W najbliższych tygodniach może być nawet 18. Ważne ile będzie po VCAST. Moim zdaniem po nim będzie ok. 100 zlotych/akcja. Na koniec 2024.
  • Re: Piracik33 nie jest Ci głupio tak po ludzku WSTYD....? Autor: ~DD [79.184.243.*]
    ixi lubisz przepłacać ?
  • Re: Piracik33 nie jest Ci głupio tak po ludzku WSTYD....? Autor: ~Ihaaaaa [46.134.83.*]
    A tam 18, będzie 6 ....
[x]
MEDICALG 7,56% 31,30 2026-05-13 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.