• nic z tego Autor: ~mike [77.253.160.*]
    frajer kris nagania a paru innych mu wtym pomaga ,tak było i jest ,musicie to wkońcu zauważc
  • Re: nic z tego Autor: ~DRAGON [62.87.243.*]
    leszcze nie sypia jak powinni dlatego trzeba ich postraszyc ;-p
  • Re: nic z tego Autor: ~abc [88.220.56.*]
    Zgadzam się z kolegą ze to niezle typki ten kris,slay naganiacze pieprzone!!! Lipa i ta Prima i ten ich Apator!! A ja głupi posłuchalem i się wpier... w tą Prime po 4 zeta!!!!!!!
  • Re: nic z tego Autor: ~ewerlast [77.253.160.*]
    witaj w klubie ja terz mam po 4,7 i i po 4,40 jak ktoś krutko gra to łatwo go idzie wkręcic ,tak jak to robią te fjuty
  • Re: nic z tego Autor: ~baca [79.139.104.*]
    powiem wprost prosto z mostu jak to robi kris i slay pierw kupuje tanio akcje np po 3zeta pozniej nagania -gdy sa powiedzmy po 3,50 zl sprzedaja po cichaczu czesc akcji a wam kaza trzymac by cena niespadla nizej niz jego srednia zakupionych akcji w ten sposub juz zarobili 0.50grosza na 1 akcji cena dalej spada przez taki wysyp np znow do 3zl to dalej kupuja i naganiaja dzis bylo po 4 zl moge sie zalozyc ze slay i kris sprzedali wieksza czesc akcji po 4zl i odkupili dzis powiedzmy po 3,50zl przeciez jezeli mysla chlopacy to tak zarabiaja bo tak sie wlasnie zarabia na tym wtajemniczeni wiedza oco chodzi co nie ktorzy to mnie czasami tez rozwalaja mnie na tym forum zarobi kase na takiej akcji i zaraz pisze "dzis zarobiony 12k na czysto " tacy to mnie rozpier...... zarobiles siedz cicho i zatrzymaj to dla siebie a nie rozglaszaj na prawo i lewo

• Re: nic z tego Autor: ~tommy [89.78.24.*]
    no i wszystko na temat...bravo
    słuchajcie...przede wszystkim to nie powinniście się słuchać nikogo tym bardziej kogoś kogo nigdy na oczy nie widzieliście...tak to już jest...trzeba mieć naprawdę dużo dystansu do osób na takim forum i nie lokować swoich pieniedzy jesli nie ma sie pewnosci lub jakiejs własnej strategii...
  • Re: nic z tego Autor: ~Tylko brać !!! [89.230.134.*]
    Widzę, że macie spory problem z Prima Modą. A widzicie te dzisiejsze obroty. Takie spadki przy tych obrotach to jest pikuś. W porównaniu z tym jak rosło. Wczoraj też obroty 4 mln złotych było dzisiaj jak dojdzie do 1.4 mln to będzie dużo. No chyba, że ktoś czeka w ukryciu na ten moment. Dzisiaj jest zebranie i w poniedziałek startujemy w górę. Jeszcze kurs sięgnie 7 złotych i to w wakacje jak nic. Tylko uśrediać jeżeli jest tanio. Pamiętajmy, że 2Q jest już dobry dla Prima Mody, handelek idzie a przyzwoitym poziomie warto się ładować powoli, ale systematycznie !!!!
    powiem tak, że w dużym stopniu się zgadzam ale nic już nie chce mówić co robić a co nie bo zostane uznany za naganiacza....robię swoje i nikt nie musi wiedzieć co
  • Re: nic z tego Autor: ~Omka [78.8.10.*]
    każdy ma swój rozum... ja osobiście nawet jak dzisiaj zakonczymy na minusie to trzymam... w poniedziałek wiele może się wyjaśnić:) poza tym niedawno Primka śmigała po 5zł... był gwałtowny spadek a normalne, ze nie urośnie w dwa dni o 3zł... Mieliśmy wzrost o 30%... wczoraj leciutka korekta, dzisiaj poprawka, takie jest moje zdanie... strach jest złym doradcą:) trzeba samemu wszystko analizować i nie słuchac innych! (apropo przedmówcy;) ), z resztą nie zdziwie się, jeśli zakonczymy na lekkim plusie.
    uważam podobnie a nawet jeśli się mylę to i tak spółka jest fundamentalnie silna więc pozostanę w niej na dłużej i bez względu co kto powie wyjdę na tym dobrze...a póki co zobaczymy co się stanie w poniedziałek...co do dzisiejszego zamknięcia to zdania nie mam
  • Re: nic z tego Autor: ~mno [80.52.148.*]
    Mówiłem im to przed tymi spadkami ale zwyzywali mnie od leszczy i mówili, że chce sie wypromować! Życie!
[x]
PRIMAMODA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.