• już po korekcie Autor: ~mistrzu [31.182.251.*]
    od poniedziałku dalej w górę, już po korekcie :)
  • Re: już po korekcie Autor: ~Bob [91.233.25.*]
    No do końca poniedziałku jeszcze będzie może na zielono.
    Chyba że miałeś na myśli ten kolejny albo jakiś sierpniowy.
  • Re: już po korekcie Autor: ~Baptiste [213.134.183.*]
    dziś wzorowa sesja po wzrostach, przydałoby się jeszce kilka takich dla udeptania schodka
  • Re: już po korekcie Autor: ~Hos [31.0.82.*]
    Tu jest problem bo chcąc kupić większą ilość kurs idzie mocno zaraz górę, ale to już jest nieuniknione bo chętnych do oddania coraz mniej .
    Możecie mieć rację.
    Ten tydzień może być odpowiedzią na nasze wątpliwości czy to spokojnie będzie sobie schodziło i szukało dna.
    Czy będzie schładzać się gdzieś w jakimś bocznym kanale.
    A może ludzie powariowali i będą kupowali jak szaleni opętani wizja milionów 1000% wzrostu w kwartał.

Może to i dobra metoda iść razem z lemingami tylko aby w porę wyskoczyć zanim spadniemy w przepaść.
    Obecny kierunek i cena akcji wskazuje że większość inwestorów wierzy w sukces firmy, a wiadomo że w razie sukcesu to tu będzie naprawdę kosmos i cena która może ludzi zrobić milionerów. Szkopuł polega na tym by mieć akcje w posiadaniu. Stawka jest bardzo wysoka oczywiście ryzyko też, ale nie ma nic za darmo.
  • Re: już po korekcie Autor: ~mistrzu [31.182.251.*]
    idziemy na nowe lokalne szczyty, to może być spółka 2024 roku
    Na razie jest walka aby iść na nowe szczyty ostatni szczyt to 1,7700.
    Zobaczymy jak publiczność zareaguje.
    BTW - spółka 2024 - to już trochę miszczu przeginasz.
    Co jeszcze może wywiady Mazurka dla CNN i BBC?
    a czy prezes Scope Fluidics udziełał wywiadów w BBC? Nie, ale sukces odnieśli. Wszystko rozbija się o to ile te ich patenty faktycznie są warte.
    Wiedziałem że ktoś to podłapie. Byle by tylko zmienić wydźwięk przekazu na pozytywny.
    trochę na złość/na przekór. Bo jęczysz i komentujesz wszystko negatywnie. Pozwól nam lemingom spokojnie z korektami rosnąć :))
    Sprzedałeś to sprzedałeś, wszyscy o tym już wiemy. Lemingi rulezz
    zgłaszaj do modera dalej, zakończyliśmy dialog Bob.
    wybacz Bob, myślałem, że zgłosiłeś mój post, wszystko gra!
  • Re: już po korekcie Autor: ~Fg [79.140.194.*]
    A jaki ma być, negatywny? Dlatego, że założyłeś sobie że kurs zjedzie na 1,3-4 bo tam chcesz odkupić sprzedane akcje? Jeśli w tym roku podpiszą jakąś formę umowy o współpracy z kimś dużym z branży, a po to podpisali umowę z cet, to jak najbardziej będzie to spółka roku z wzrostem kursu rok do roku rzędu kilkuset, może nawet tysiąca %. To jest realna możliwość, zaistnienie takiego zdarzenia jest prawdopodobne daleko bardziej niż szóstka w lotto. Stąd masz wzrost kursu o 70% miesiąc do miesiąca, który zresztą nie był wykreowany przez drobnych inwestorów.
    Tu już mamy skup akcji a jak kto tego nie widzi to nie śledzi notowań.Akcje są zbierane delikatnie tak by nie wywoływać mocnego popytu bo cena szybka rośnie. Mimo małych obrotów to uważam że to zbiera ktoś większy mający lepszą wiedzę od nas.
    Wiecie co jest najfajniejsze w tym wszystkim... nie ponosimy odpowiedzialności za nasze słowa.
    Jak się zacznie wodospad , wszyscy znikną bo przecież nikt nie wróci i nie powie "ale się pomyliłem".

Nie tyczy się to tylko Pozytywnego to zawsze będzie ustawione na spadki. do momentu aż spółka zniknie z parkietu.
    No czekamy.... czekamy..... na razie wpadliśmy w krótkoterminowy kanał spadkowy.
    Tak trzymać za w sierpniu będzie przy 1,4.
    Trzymamy spokojnie się nie martwię. Kijem Wisły nie zawrócisz.
    Dziś powinno być wybicie, zobaczymy którą stroną. Ustawiliście stop loss. ?
    O kanale zniżkującym można mówić od zaledwie tygodnia i "problem" z nim jest taki, że jego szczyt to jakieś 1,75 więc aktualnie brakuje 2 groszy do jego przebicia. Projekcje na sierpień w takiej sytuacji..... Cóż, całkowicie się z Tobą nie zgadzam, ale dzięki Tobie robię risercz, działasz motywująco.
    No ja czuję że pompa z kupujących powoli schodzi. Patrzcie na spadające obroty od jakiegoś tygodnia.
    Kto miał kupić ten już kupił w czerwcu , reszta się przygląda z różnych powodów.
    Pytanie kiedy ci którzy mają papier dojdą do wniosku że kolejnego rajdu nie będzie bo są wakacje i obroty spadają. Więc może lepiej jest pozbyć się części papierów aby spokojnie z rodziną wypocząć ( tu wpisz inny racjonalny powód) bo przy takich obrotach jak ustawię stop loss na 15k akcji to będzie słabo.

Wszyscy czekają na wydarzenia które wywindują kurs daleko wyżej. Dotychczasowe wzrosty to tylko rezultat ustawiania się w blokach startowych. Były i będą próby skłonienia niektórych graczy do wysypania się. Nie wiem kto inwestuje w tego rodzaju walor żeby mieć spokojne wakacje z rodziną, to nie kghm. Tu jest potencjalny deal życia, który może wypalić lub nie. Może przyjść espi, na które wszyscy czekają, może się pojawić takie, które rozwieje nadzieje. Może to być za tydzień albo za cztery miesiące. Spokojne wakacje z rodziną powiadasz? Stop lossy? Tu juz cofki na wysypanie były robione i pewnie będą. Bob, jak Ci zależy na tym spadku do 1,4 i jesteś jego pewien, to wyrzuć te 15tys.pkc. Według twojej teorii wywołasz lawinę według mojej zaraz się nimi zaopiekują.
    Każdy gra wedle własnego uznania, ale tak na marginesie po 1,64/65 stoi na kupno 220 tysięcy i co sesje o grosz podnosi stawkę przed nim cały czas dokłada na kupno a Bob czeka na 1,40 twardziel z niego.
    Dzięki za info o tym pakiecie 220k. Pokazuje to że ktoś z kasą na coś czeka. Jeśli będzie jakieś wybicie zostanie z pieniędzmi na koncie. Jeśli ma stwarzać jakieś pozory to na pewno mu się to udaje. Przecież nic nie stoi na przeszkodzie aby anulować to zlecenie jak cena zacznie za bardzo spadać albo wsparcie zostanie przelane.

Może się mylę i jeśli pozycje jest przesuwana o grosz dziennie to już za 20 sesji , dzisiejszy inwestor zarobi kilka %.
    No chyba że ktoś się znudzi.
    On liczy jak ty tylko on 1,65 a ty 1,40. Czas pokaże kto ma rację. Tylko co mi po kursie 1,40 jak będzie np. kiepsko . Jednak jak ktoś z większą kasą się czai to coś jest na rzeczy
  • Re: już po korekcie Autor: ~Sroka [83.23.78.*]
    Kupił dzisiaj za 60 tysi
    Które sprzeda we wrześniu za 600 tysi
    Ta Sroka to leci na wszystko co się świeci.
    W jej ocenie przy zakupie 35k akcji po 1,7 za ok 60k zł kurs w dwa miesiące skoczy do poziomu 17 zł. czyli o jakieś 945%.
    Tak to jest racjonalna predykcja.... ocenę pozostawiam wam.
  • Re: już po korekcie Autor: ~Sroka [83.23.78.*]
    Wierz mi że dla mnie to byłoby 240 proc
    Bob, masz przebicie szczytu kanału zniżkowego o którym pisałeś po dwóch dniach kiedy o nim napisałeś. I jaki piękny wolumen po niecałej godzinie handlu, prawie połowa całego wczorajszego obrotu. Nie żal Ci sprzedanych akcji? Ja kupiłem popcorn i patrzę co będzie dalej w perspektywie kilku miesięcy.
    Ja już moje 15k wyrzuciłem, jestem poza rynkiem.
    Tu się nam fajnie gada ale only time will tell.
    Każdy gra w swoje i za swoje ( mam nadzieję ) .

Yes,yes
[x]
NANOGROUP -0,83% 2,40 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.