Jak za dwa dni pracy w tygodniu to całkiem przyzwoita zapłata. Nawet Balcerowicz w czasach swojej świetności tyle nie zarabiał. Dobrze być królem.
A pracowników co zarabiali 1500 brutto na miesiąc pozwalniano w ramach oszczędności bo firma była w kryzysie i nie stać ją było na wypłacanie zwykłym robotnikom tak wysokich wynagrodzeń.
F-ma kogucik, ...ale Fantomas co tydzień buja się samolotem z Pragi do W-wy, kwateruje w najdroższym hotelu lubelskim ..... a umyśny szofer śmiga służbowym wozem na trasie Lublin - Warszawa po odbiór w/w z lotniska.
I macie następny 1 mln PLN.
ciekawy papier mimo to ze dziela sie kasą te pepiki , ja tam mam troche i poczekam bo jak dadza info o tej nowej lini produkcyjnej (co kupili maszyne i podobno ruszyla w marcu albo kwietniu ) to sie oplaci :D , a jak zejda z opcji to tylko czekac na 100 zł , to moze teraz za bardzo optymistyczne ale cierpliwość sie opłaca :)
Nie odpisuj na posty poanów powyżej . To towarzystwo które ma zawsze odmienne zdanie . A z drugiej strony za cierpliwość będzie nagroda , ale oni tego nie kapują .
Mi się już nie chce z Tobą polemizować ,- ostatni raz pod Twoim adresem piszę .
84.201.217 IP
ww
akc
robol
rdc
to tylko parę ostatnich nicków tego lwa parkietu.
Proszę Cię napisz prawdę czy przypadkiem nie zrobiłeś kleksa w majty i nie oddałeś w samym dołku ? Czy targają Tobą inne problemy , może coś zaradzimy wspólnie aby ulżyć Twojemu cierpieniu.