• Do Slay Autor: robert31 [89.124.122.*]
    Chłopie ty masz chyba pomroczność jasną,każdy post dotyczy innej twojej zajawki do południa twierdzisz że sprzedałeś to gówno,póżniej nagaqniasz na kupno i twierdzisz,że jest ok.Co z Tobą?Potrzebujesz dobrego psychiatry bo jak myślisz,że ktoś dostosuje się do tych bredni które wypisujesz to się mylisz!Zacznij pisać merytorycznie....
  • Re: Do Slay Autor: ~Slay [79.190.45.*]
    Chłopie :) jak sprzedaje to zawsze nie do końca.... i to jest mój problem bo ciężko mi się liczy
  • Re: Do Slay Autor: ~Slay [79.190.45.*]
    aha i Slayuuuf to tu jest ostatnio dużo... tak jak i krisuuuf
  • Re: Do Slay Autor: robert31 [89.124.122.*]
    jasne ale IP zawsze takie same!nie mogę zrozumieć skoro tom takie gówno to co tutaj jeszcze robisz?
  • Re: Do Slay Autor: alfons_akcji [80.54.1.*]
    POPIERAM PRZEDMÓWCE
  • Re: Do Slay Autor: ~Krzysiek [83.16.238.*]
    A ja swojego przedmówcę xD
  • Re: Do Slay Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    ja też was popieram... :) mówiłem, że tych Slayów to trochę tak jak i krisów.... ja akcje miałem mam i zamierzam mieć... a że handluję małymi ilościami to nie grzech... na forum był niejaki konował.... ale ze mną alles in Ordnung :)

Co się czepiacie tych Slayów.... jak na Atlantisie było mnóstwo er czy Blankietów1972 Bunkierów1972 to nikt nie trzepał jęzorem.... oczy macie więc handlujcie...
  • Re: Do Slay Autor: ~baca [79.139.104.*]
    powiem wprost prosto z mostu jak to robi kris i slay pierw kupuje tanio akcje np po 3zeta pozniej nagania -gdy sa powiedzmy po 3,50 zl sprzedaja po cichaczu czesc akcji a wam kaza trzymac by cena niespadla nizej niz jego srednia zakupionych akcji w ten sposub juz zarobili 0.50grosza na 1 akcji cena dalej spada przez taki wysyp np znow do 3zl to dalej kupuja i naganiaja dzis bylo po 4 zl moge sie zalozyc ze slay i kris sprzedali wieksza czesc akcji po 4zl i odkupili dzis powiedzmy po 3,50zl przeciez jezeli mysla chlopacy to tak zarabiaja bo tak sie wlasnie zarabia na tym wtajemniczeni wiedza oco chodzi co nie ktorzy to mnie czasami tez rozwalaja mnie na tym forum zarobi kase na takiej akcji i zaraz pisze "dzis zarobiony 12k na czysto " tacy to mnie rozpier...... zarobiles siedz cicho i zatrzymaj to dla siebie a nie rozglaszaj na prawo i lewo

pozdrawiam krisa i slaya dzis byly mile tranzakcjie tak jak mowilem wczoraj ze ekipa zrobi 4 zl i bylo dzis 4zl jezeli nie wierzycie przeczytajcjie moje stare posty
  • Re: Do Slay Autor: ~Jest OK i tyle [89.230.134.*]
    Jakie gówno wiadać, że po 1Q dość słabym 2Q jest rewelacyjnie dobry tak twierdzi nawet prezes o czym można się przekonać z artykułu mówi dość delikatnie, ale daje do zrozumienia, że jest wszystko OK i są zyski, a to może tylko cieszyć !!!!

http://www.parkiet.com/artykul/23,815246_Prima_Moda_Sa_szanse_na_pokrycie_strat_z_poczatku_roku.html
[x]
PRIMAMODA 18,31% 0,84 2023-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.