• Powiem Wam coś ciekawego Autor: ~Moimzdaniem [31.61.167.*]
    Flauta flautą ale to co się dzieje na notowaniach wskazuje że, i mówię to powaznie, że faktyczny, autentyczny czy efektywny, freefloat jest strasznie niski. Mam wrażenie że 80% ma Przemek, 10% spółdzielnia/e które bawią się kursem i robią z nim co chcą, a marginalne ostatnie 10% mają faktyczni inwestorzy którzy jak widać po notowaniach w ogóle nie są zainteresowane oddawaniem akcji w tych cenach. Chodzi mi o to, że dalsze mielenie na poziomach <10 nic nie da.
  • Re: Powiem Wam coś ciekawego Autor: ~Byk [5.173.131.*]
    Kto cierpliwy trzyma bo jak polska dostanie kasę z uni na zbrojenie cognor podpisze umowę na dostawy to kurs wystrzeli a nawet na 20, kontrakty ze zbrojeniówką są nie na zasadzie kto taniej tylko kto da najlepszą jakość za cenę taką jaka powinna być .
  • Re: Powiem Wam coś ciekawego Autor: ~Moimzdaniem [31.61.167.*]
    Ty masz rację ale Ty piszesz o sprawach fundamentalnych - z którymi się zgadzam- ale ja pisze o kwestiach tradingowych - z kursem można zrobić co się chce, nawet 100 . Serio
  • Re: Powiem Wam coś ciekawego Autor: ~Akcjonarjusz [37.47.240.*]
    Tu robi się wszystko, aby kurs akcji był trochę powyżej 8 zł.
  • Re: Powiem Wam coś ciekawego Autor: ~Nowy [95.214.216.*]
    Tylko po co? Widac że na kupi po lewej trochę stoi ale po im pow 8? Jak chciałby zdjąć może łatwo dobić kurs do 6, a jak pociągnąć do góry, to kiedy jak nie teraz w wakacje gdzie można to zrobić małym obrotem żeby startować z wyższego poziomu przy zakańczaniu inwestycji no ale to banan więc wszystko możliwie. Przypnę że dywidendy nie ma a 24mln dla zarządu było…
  • Re: Powiem Wam coś ciekawego Autor: ~Moimzdaniem [31.60.6.*]
    A ciekawostka na dzisiaj to automat który gra i nie mówię o animatorze po parę set akcji tylko tym zleceniu na k po 8.385 ok 8k akcji. Jak tylko zostało naruszone 10 akcji z tych 8k natychmiast automat wyrzucił 8k zeby zrobić obrót i prawdopodobnie zrobić wrażenie sprzedawania co by nakłonić innych do sprzedawania ale nikt się nie chce skusić...
[x]
COGNOR -1,57% 5,00 2025-12-04 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.