• długi chwilówki Autor: ~macgiv [5.173.225.*]
    mam już tyle chwilówek ze nie daję rady ich spłacać
    co mam zrobić?
  • Re: długi chwilówki Autor: ~WitkowskiiA [5.173.225.*]
    Jeśli nie widzisz już drogi wyjścia z długów to może warto rozważyć upadłość konsumencką? Porozmawiać z prawnikiem, jakimś doradcą, niech sprawdzi Twoje długi, jak wygląda sytuacja, jacy są wierzyciele itd. Zwróć się do Eureka Restruktryzacje, na pewno pomogą. Im szybciej zaczniesz działać tym lepiej.
    Dużo szczęście życzę i wytrwałości!
  • Re: długi chwilówki Autor: ~Artur [79.185.218.*]
    Cześć. Są na rynku firmy, które zajmują się konsolidacją chwilówek, w zasadzie ich spłatą i potem uzyskaniem kredytu. Ja jestem pośrednikiem / doradcą finansowym i współpracuję z 3 takimi, chociaż robimy też inaczej kredyt - czasem udaje się w SKOK ( ale chwilówek musi być mało).Na ogól jednak klienci mają sporo parabanków. Wygląda to tak: zgłaszasz się po bezpłatną analizę pod względem BIK-u i zdolności. Jeśli jest ok, to spłacane są chwilówki, czyszczony jest BIK a na koniec uzyskuje się kredyt na spłatę chwilówek / de facto kredyt konsolidacyjny, tani z długim okresem spłaty. Są koszty, ale one są i tak zawsze niższe niż ciągłe przedłużanie pożyczek. No i od razu sprawdza się pod kątem zwrotów bankowych.

Jeśli chcesz coś takiego sprawdzić/ skorzystać z analizy - ona nic nie kosztuje, to możesz odezwać się do mnie. A jakie warunki trzeba spełnić? W BIK nie może być aktywnych opóźnień na bankach ( w chwilówkach mogą być) no i stały udokumentowany dochód)

Pozdrawiam
    Artur
  • Re: długi chwilówki Autor: kingagliwice [195.66.116.*]
    czy do konsolidacji chwilówek potrzebny mi stały dochód? to jest mój problem że go nie mam, ogólnie dałoby się spłacać gdyby rata była jedna, przy kilku nie daję rady, a chcę uniknąc upadlłści, która też nie byłaby pewna przy takich dochodach itd
  • Re: długi chwilówki Autor: ~krytyk [78.10.8.*]
    kup sobie osobowość... za głupotę trzeba płacić.. zwykle życiem, albo organami.. ludzie którzy topią się w kredytach zwykle w krytycznej sytuacji inteligencją większą się nie wykażą jak to zmienić.i co gorsza pomoc innego też potrafią w jeszcze większy dług przekształcić.. Zostaje zrobić rachunek sumienia i przerwać tę drogę do nikąd czy swoistego niewolnictwa.. bo skoro niewolnictwo próbujesz ratować zwiększaniem uczucia niewolnictwa to tacy ludzie z punktu wyjścia skazani są na porażkę z której mały procent jest się w stanie podnieść.. Zmień drogę... teraz żadna już prawdopodobnie nie będzie bez ran, ale albo opuścisz strefę komfortu albo będziesz trwał w bagnie i co gorsza jeszcze rodzina jak ją masz.. Porzuć obecne przyzwyczajenia.. wyjdź poza swoją strefę komfortu.. zakasaj rękawy upuść potu i krwi.. nie szukaj tu złotej rady..

• Re: długi chwilówki Autor: ~ppp [194.15.121.*]
    w lesie ziemiankę sobie wykop, wypalaj węgiel drzewny w Bieszczadach i jedz korzonki z chwilówek się nie wychodzi można wyjść tylko z dotychczasowego nie-myślenia
  • Re: długi chwilówki Autor: pauli889 [89.64.115.*]
    Jedno pytanie.... z czego wynikają te chwilówki ? Jaki był powód ich brania ? Jeśli chwilówki, to domyślam się, że w banku też masz ? Jeśli masz możliwość, powiedz o wszystkim rodzinie, może masz kogoś kto pomoże. Spróbuj też skorzystać z usług firm, które oferuja pomoc przy długach jak np. tutaj Rozwiazanie Dla Ciebie - Społeczność szukania rozwiązań Zawsze można umówić się na konsultacje indywidualną i znaleźć jakieś rozwiązanie. Życzę powodzenia !!
  • Re: długi chwilówki Autor: wiktorsiuda [79.190.75.*]
    Rozumiem, jak trudna potrafi być taka sytuacja... Pomagam osobom zadłużonym w chwilówkach wyjść z pętli zadłużenia – bez przedpłat, z jedną niższą ratą w banku.