Co chcesz osiągnąć swoim defetyzmem we wpisach, podbijaniem starych wątku sprzed kilku miesięcy czy lat (w tym wątków od podszywów). Skoro nie masz akcji, to co robisz na tym forum - co chcesz osiągnąć?
I wreszcie - jak wyjaśnisz zakupy zarządu (Pani Kasperskiej i Pana Lutka) - tylko w tym roku - za grubo ponad 1,2 mln pln? Naprawdę uważasz, że skłonni byliby stracić swoje prywatne pieniądze, mając najlepszy dostęp do tego co się dzieje w firmie? Czy może wiedzą, że tutaj może być już niedługo rocznie 2-3x co obecnie???
Naprawdę uważasz, że akcje powinny obecnie kosztować 2-3 pln / szt.? Wiesz, że kapitalizacja wówczas wynosiłaby raptem 50-75 baniek, podczas gdy tylko za zeszły rok 4MASS zrobił ponad 101 mln przychodów i 18 mln zysku? Obecny C/Z (P/E) to <8, czyli papier jest tani. Z liczbami się nie dyskutuje...
Desperacki spadź, który chce wyrwać jak najtaniej tyle w temacie. Ewentualnie płatny naganiacz na spadki. Każdy zdroworozsądkowy wie co tu będzie grane i jaka przyszłość czeka spółkę. Mało jest takich diamencikow na bananowej, które wciąż czekają na oszlifowanie.
Autor: napuszonyryszard [31.60.7.*] 2024-02-06 19:00 Opublikowano przy kursie: 8,03 zł , zmiana od tamtej pory: -29,14% Czy spadź kupi jutro na otwarciu poniżej 9pln? Obstawiamy :)
rychard, napisz lepiej czy spadziowi udało się kupić 7.02.24 na otwarciu po 9zł czy kurs poszybował od razu na 13zł ? No szybciutko, czekam na odpowiedz , raz dwa, do raportu , jak obstawiłeś ?
na rafałka są dwie tezy. Albo dostał tu grube lanie i teraz mści się (wiem rafałek, możesz sobie wymyślać że sprzedałeś na górce xd). Albo co reprezentuje grupę spekulacyjną która by chciała wyrwać dużo papieru tanio.
Tylko rafałek, przekaż swoim mocodawcom że żebranie na forum bankiera to jest jeden z najbardziej żenujących sposobów na tani papier. ja wiem że ty masz od każdego wpisu jakieś tam pieniążki a że zbliżają się wakacje to chciałbyś wyskoczyć na weekend do Chałup. Ale tam drogo będzie jak na ciebie. Naprawdę poważni ludzie wierzą jeszcze w moc bankiera?
Dam ci radę na lepsze naganianie na spadki. Załóż sobie twitera ( X ) i tam kup jakieś reklamy na zasięg i rób z siebie influensera i znawce 4Mass. Naprawdę więcej tam wyciągniecie niż tu od jakiś biedaków anonimowych z forum.
przeczytaj robaczku to co napisałem 1 marca i sam wyciągnij wnioski, więcej nic nie będe pisał, dodam tylko że jak sprzedawałem to onto i rychard szydzili ze mnie i pisali że będe wskakiwał do pociągu po 13zł, wiem, prawda w oczy kole ale takie jest życie
Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2024-03-01 09:15 Opublikowano przy kursie: 7,00 zł , zmiana od tamtej pory: -18,00% chłopie , ogarnij się, według was wzrosty już miały być dzień po raporcie, a to sprzedawałem międzu 8,31-837 miałem odkupować po 10-12zł , i kto miał rację, przegapiłeś moment na sprzedaż teraz możesz tylko patrzeć jak spada i jak ci topnieje konto, a głupie wpisy typu " lada dzień wzrosty" " jutro 10zł" możesz sobie włożyć między bajki, bo to nie koncertt życzeń tylko giełda
Śmiesznie to brzmi jak widzę że piszesz to ty ale skoro sprzedałeś to co tu robisz codziennie i piszesz komentarze, myślisz że ktoś ci uwierzy w te bajeczki? Jeśli by to była prawda to byś nie chwalił się tym randomom na forum codziennie naganiając na spadki xd
chłopie ale ja mam na to wywalone w to czy ty mi wierzysz czy , najważniejsze że uwierzyłeś spamerom w 13zł po raporcie i załadowałeś po korek po 8zł, a teraz kwiczysz na haku
Miał to samo na myśli co ty czyli luka na 1,80 nie wiem prosisz o merytoryczną wypowiedź na forum, każdy tu może kręcić jakim to biznesmenem są a jak zapytałem Rafała o zrzuty ekranu transakcji to cichutko nagle
hahhaha a kim ty jesteś żebym ci pokazywał screeny moich transakcji, dla twojej wiadomośći takie coś mogę zrobić w 5 min. w photoshopie ,ale nie będę się wygłupiał jak to tu robią spamerzy naganiacze z klejaniem screenów zrobionych w photoshopie, natomiast tego co ktos napisał na forum nie da się sfałszować, czyli to co pisałem o kursie przy 8zł że to sufit i to że spamerzy naganiacze jak ty onto i rychard pisali że ładują do wora bo po raporcie 13żł , wszysko jest na forum robaczku, po co znów zmyślasz
No właśnie o tym mówie, nagle cichutko i zmiana narracji wiec skoncz pisac jak to dobrze nie sprzedales biznesmenie bo po prostu tego nie zrobiłeś. A jak juz nie masz akcji 4massa to idz na inne forum sie kompromitowac:)
a kto mnie niby zaorał, technik? przecież on brał ode mnie po 8
technik obudz przecież brałeś ode mnie po 8ał
Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2024-03-01 09:15 Opublikowano przy kursie: 7,00 zł chłopie , ogarnij się, według was wzrosty już miały być dzień po raporcie, a to sprzedawałem międzu 8,31-837 miałem odkupować po 10-12zł , i kto miał rację, przegapiłeś moment na sprzedaż teraz możesz tylko patrzeć jak spada i jak ci topnieje konto, a głupie wpisy typu " lada dzień wzrosty" " jutro 10zł" możesz sobie włożyć między bajki, bo to nie koncertt życzeń tylko giełda