Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,72 zł , zmiana od tamtej pory: -21,68%

Re: Do Rafała

na rafałka są dwie tezy. Albo dostał tu grube lanie i teraz mści się (wiem rafałek, możesz sobie wymyślać że sprzedałeś na górce xd). Albo co reprezentuje grupę spekulacyjną która by chciała wyrwać dużo papieru tanio.

Tylko rafałek, przekaż swoim mocodawcom że żebranie na forum bankiera to jest jeden z najbardziej żenujących sposobów na tani papier. ja wiem że ty masz od każdego wpisu jakieś tam pieniążki a że zbliżają się wakacje to chciałbyś wyskoczyć na weekend do Chałup. Ale tam drogo będzie jak na ciebie. Naprawdę poważni ludzie wierzą jeszcze w moc bankiera?

Dam ci radę na lepsze naganianie na spadki. Załóż sobie twitera ( X ) i tam kup jakieś reklamy na zasięg i rób z siebie influensera i znawce 4Mass. Naprawdę więcej tam wyciągniecie niż tu od jakiś biedaków anonimowych z forum.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
4MASS 1,82% 4,48 2025-10-15 11:04:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.