to może po 3 latach wrócimy na 2 zł ,a od tego poziomu zacznie się jazda na 10 te piętro ? czy będzie mocne podbicie i wywalanie jak zwykle tu jest ? dużo będzie się działo 1 lipca start
Z tym, że ten partner to NIE DYSTRYBUTOR i NIE BĘDZIE SPRZEDAWAŁ CarnaLife Holo w USA.
MedApp ogłosił współpracę w zakresie udziału w opracowaniu oprogramowania,
które będzie integrowało konkurencyjny produkt z innymi goglami AR niż używają,
więc trudno powiedzieć czy mają do tego specjalistów i kompetencje.
Jeśli uda im się wykonać to zlecenie, to za kilka miesięcy lub rok jednorazowo coś zarobią;
ale jak nie wykonają, podobnie jak np. Helimedu, to będzie kolejna plama na wizerunku.
Komentarze Twoje beż zmian, jeśli Ty kupujesz akcje po fakcie dokonanym to jesteś dawcą kapitału dla zarabiających. Na giełdzie było, jest i będzie: kupujesz plotki sprzedajesz fakty - tylko wtedy możesz dobrze zarobić, a jak kupuje ktoś po faktach to albo uda mu się zarobić kilka procent albo traci kilkadziesiąt procent jak 90% osób. Giełda to gra tylko dla dorosłych i cierpliwych. Nigdy nie kupujemy po fakcie, bo wtedy realizują zyski Ci co kupili plotki. Każdy kto chce zarobić nie powinien czytać forum bankiera a jak nie ma wiedzy jak to wszystko wygląda nie powinien dotykać giełdy, tu zawsze będzie jeden naganiał na spadki bo chce tanio kupić a drugi będzie naganiał na wzrosty bo chce drożej sprzedać
najważniejsze że są rezultaty w końcu !! w maju 2023 dostali FDA i 28 czerwca 2023 kurs był najwyżej od 3 lat osiągnął 0,58 gr i tylko na tyle miał siłę , teraz po roku czyli 1 lipca zacznie się jego rajd już chyba mam nadzieje na poważnie i ze spokojem przebije 1 zł i rekord 2 zł też zostanie z marszu chłonięty Pozdrawiam cierpliwych i wygłodniałych sukcesu MEDAPP
Ktoś chce, żeby w MedAppie opracowali dla niego oprogramowanie, które JESZCZE NIE ISTNIEJE;
na pierwszy rzut oka chodzi o coś w zakresie, którym MedApp się już zajmował, ale w szczegółach nie,
bo trzeba wizualizować dane z zupełnie innej aplikacji na zupełnie innych goglach do AR;
więc nie wiadomo czy im się uda wykonać zlecenie, a zapłata będzie od tego zależeć...
Jeśli wezmą zaliczki, a nie zrealizują projektu, to te zaliczki raczej będą do zwrotu...
@~Ja:
Gdyby chodziło o poważne spółki, które prowadzą uczciwą, efektywną i opłacalną działalność,
to za jednym dobrym faktem szedłby kolejny dobry fakty, a za nimi długoterminowy, systematyczny wzrost kursu,
więc bez problemu można by zarabiać na faktach, bo nawet kupując drogo sprzedałoby się drożej lub brało dywidendę.
Transakcja zawsze ma 2 strony i jeśli ktoś zarabia nie sprzedając rzeczywistej wartości, to ktoś na tym traci;
bo niestety na giełdzie są też pozoranci i spekulanci, którzy drogo sprzedają i zarabiają po plotkach
i czasami może taniej odkupują po faktach - jeśli spodziewają się, że może jeszcze udać się kolejny przekręt,
a w przeciwnym razie nikt nie odkupuje i wolumeny lecą w dół...
Rozpoznania takich przypadków można dokonać w oparciu o kryterium:
JEŚLI FAKTY SĄ WYŁĄCZNIE ZŁE, do dobrym plotkom nie warto ufać.
drit mam do Ciebie pytanie,proszę odpowiedź szczerze. Gdybyś wiedział o tym przed zawieszeniem jako pierwszy ,czy kupiłbyś akcje po 32gr?Pytam bo ja się tego pozbyłem i chyba żałuję myśląc że już tu nic nie wykombinują
Gdybym co wiedział?
Wchodzenie w projekty to jeszcze nie jest sukces, a dopiero może nim być jeśli się je wykona.
Ja nie reaguję na pozory, ale każdego newsa dokładnie sprawdzam i konfrontuję z faktami.
MedApp od wielu miesięcy nie jest w stanie zatrudnić full-stack dewelopera
i dopiero co zakończył współpracę ze spółką CTO CarnaLife System,
który chwilę wcześniej był w Barcelonie i startował projekt dla Renalyse,
więc go nie zrobią, bo nie mają kim ani jak tak jak wcześniej Helimedu.
Co z tego, że podejmują się projektów, skoro mogą zawieść oczekiwania i jeszcze bardziej stracić reputację?
Na dzisiaj może to robić pozorne atrakcyjne wrażenie, a w perspektywie pcha do upadłości.
Do końca czerwca z ekscytacji tym newsem nic nie zostanie, ciesz się, że udało Ci się sprzedać.