• Sprawozdanie finansowe Autor: ~Leszcz [83.27.151.*]
    Pieniędzy zostało im na 1 GÓRA dwa miesiące działalności. Pozdrawiam wyleczonych przez niedopowiedziany zarząd.
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~Ja [46.204.110.*]
    Klamstwo. Na szczescie plik z danymi jest publiczny.
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~ZaczynamSięNiepokoi [83.27.151.*]
    Przepraszam za literówkę, miało być 11 nie 1 miesiąc. GÓRA rok. Jak w takich warunkach ma powstać jakąkolwiek gra? Jesteś z Krakowa to idź do zakładu ich pracy, zobacz czy ktoś się tam stawia. Będzie jak z tymi Spacer Fox, że zmienią branżę na usługi ogrodnicze, czy z Incuvo, które z producenta gier zmieniło działalność na pomocnictwo w wprowadzaniu pieniędzy do PCF. Innych informacji nie mam. A czy ty nie zaczynasz się niepokoić?
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~Ja [185.234.247.*]
    Pomine fakt, ze klepiesz z tego samego IP juz 4 nick i udam, ze faktycznie chcesz cos powiedziec. Powiedz mi w takim razie na jakiej podstawie mieliby mnie wpuscic do swojego biura? To raz a dwa to od wydania gry minal juz rok, maja kasy na kolejny rok. Ty pytasz jak w 20+ osob i w 2 lata ma powstac „cokolwiek”?
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~Tytus [83.27.151.*]
    W raporcie za Q1 2024 piszą, że obie planowane nowe gry są dopiero w fazie preprodukcji! Dlatego ich koszty są relatywnie niskie.

Moim zdaniem albo znajdą wydawcę/sponsora, albo ABB, tylko tu może być problem z popytem na nie.

Ja nawet pod względem plastycznym lubię te ich pierwszą gierkę. No ale jaka jest jej sprzedaż?
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~Tytus [83.27.151.*]
    W raporcie za Q1 2024 piszą, że obie planowane nowe gry są dopiero w fazie preprodukcji! Dlatego ich koszty są relatywnie niskie.

Moim zdaniem albo znajdą wydawcę/sponsora, albo ABB, tylko tu może być problem z popytem na nie.

Ja nawet pod względem plastycznym lubię te ich pierwszą gierkę. No ale jaka jest jej sprzedaż?
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~Ja [147.78.13.*]
    Ale to nie jest zaden nowatorski pomysl. Robi sie demo za swoje (chyba, ze masz od poczatku work for hire) i pozniej szukasz first party/wydawcy ktory bedzie finansowal reszte produkcji. PLT nie robi niczego czego nie robia inne studia.
    Nie wiem jaka byla sprzedaz ale bylo gdzies info o pobraniach w gamepassie (to byly setki tysiecy).
    Ale to nie jest zaden nowatorski pomysl. Robi sie demo za swoje (chyba, ze masz od poczatku work for hire) i pozniej szukasz first party/wydawcy ktory bedzie finansowal reszte produkcji. PLT nie robi niczego czego nie robia inne studia.
    Nie wiem jaka byla sprzedaz ale bylo gdzies info o pobraniach w gamepassie (to byly setki tysiecy).
    No mogą nie wpuścić, zależy jakie biuro. Można też podpytać wychodzących na fajki, ale to już niemal szpiegostwo. Mogą też pracować zdalnie.
    No mogą nie wpuścić, zależy jakie biuro. Można też podpytać wychodzących na fajki, ale to już niemal szpiegostwo. Mogą też pracować zdalnie.
    Nie wiem skad pomysl, ze jakiekolwiek studio cie wpusci do srodka zebys zobaczyl co tam sobie robia. Podpytac na fajce zeby wystawic pracownikow na zarzut o udzielnie informacji poufnych? Noo swietny pomysl. Dlaczego nie zapiszesz sie na walne?
    Nie wiem skad pomysl, ze jakiekolwiek studio cie wpusci do srodka zebys zobaczyl co tam sobie robia. Podpytac na fajce zeby wystawic pracownikow na zarzut o udzielnie informacji poufnych? Noo swietny pomysl. Dlaczego nie zapiszesz sie na walne?
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~tez [79.184.17.*]
    dzieciaki idźcie już spać :)
  • Re: Sprawozdanie finansowe Autor: ~tez [79.184.17.*]
    dzieciaki idźcie już spać :)
[x]
PLOTTWIST 5,52% 1,72 2026-04-10 12:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.