Przepraszam za literówkę, miało być 11 nie 1 miesiąc. GÓRA rok. Jak w takich warunkach ma powstać jakąkolwiek gra? Jesteś z Krakowa to idź do zakładu ich pracy, zobacz czy ktoś się tam stawia. Będzie jak z tymi Spacer Fox, że zmienią branżę na usługi ogrodnicze, czy z Incuvo, które z producenta gier zmieniło działalność na pomocnictwo w wprowadzaniu pieniędzy do PCF. Innych informacji nie mam. A czy ty nie zaczynasz się niepokoić?
Pomine fakt, ze klepiesz z tego samego IP juz 4 nick i udam, ze faktycznie chcesz cos powiedziec. Powiedz mi w takim razie na jakiej podstawie mieliby mnie wpuscic do swojego biura? To raz a dwa to od wydania gry minal juz rok, maja kasy na kolejny rok. Ty pytasz jak w 20+ osob i w 2 lata ma powstac „cokolwiek”?
Ale to nie jest zaden nowatorski pomysl. Robi sie demo za swoje (chyba, ze masz od poczatku work for hire) i pozniej szukasz first party/wydawcy ktory bedzie finansowal reszte produkcji. PLT nie robi niczego czego nie robia inne studia.
Nie wiem jaka byla sprzedaz ale bylo gdzies info o pobraniach w gamepassie (to byly setki tysiecy).
Ale to nie jest zaden nowatorski pomysl. Robi sie demo za swoje (chyba, ze masz od poczatku work for hire) i pozniej szukasz first party/wydawcy ktory bedzie finansowal reszte produkcji. PLT nie robi niczego czego nie robia inne studia.
Nie wiem jaka byla sprzedaz ale bylo gdzies info o pobraniach w gamepassie (to byly setki tysiecy).
Nie wiem skad pomysl, ze jakiekolwiek studio cie wpusci do srodka zebys zobaczyl co tam sobie robia. Podpytac na fajce zeby wystawic pracownikow na zarzut o udzielnie informacji poufnych? Noo swietny pomysl. Dlaczego nie zapiszesz sie na walne?
Nie wiem skad pomysl, ze jakiekolwiek studio cie wpusci do srodka zebys zobaczyl co tam sobie robia. Podpytac na fajce zeby wystawic pracownikow na zarzut o udzielnie informacji poufnych? Noo swietny pomysl. Dlaczego nie zapiszesz sie na walne?