• /////Beznadzieja//// Autor: ~PZPR [37.30.0.*]
    Dzień dobry państwu.
    Widzę że nerwy co niektórym puszczają a przed nami jeszcze sporo marazmu więc proszę sobie odpuścić słowne potyczki i pomyśleć lepiej o urlopie tym bardziej że co niektórzy piszą w kółko to samo od początku ( wychwalając spółkę )jak obywatel kezz i inni. Czytać już się tego nie da .
  • Re: /////Beznadzieja//// Autor: ~mdg [31.61.180.*]
    oddajcie i będzie spokój.. sprzedacie to pójdzie do góry i odkupicie sobie po 30 czy tam 40 zł
  • Re: /////Beznadzieja//// Autor: ~kezz [93.181.166.*]
    Cieszę się zatem, że moje opisywanie tego co realnie dzieje się w spółce nazywasz zachwalaniem, bo to oznacza, że obecne ruchy spółki intepretujesz dokładnie tak samo jak ja, czyli pozytywnie.

Ja nic więcej nie piszę ponad to co jest do wyczytania i wywnioskowania z raportów czy webinarów.

I powtarzam tu po raz n-ty, jeśli komuś nie leży spółka, nie czuje jej i nie rozumie tego co tu się dzieje - niech sprzedaje i będzie mieć spokój. Tylko rzecz w tym, że te wszystkie spadki są na tak żałośnym wolumenie, że po prostu ciężko się tu nabrać na prawdziwe wywalanie.

Największe spadki czyli w październiku po zakończeniu współpracy z react w pierwszych dniach były zrobione na obrocie niecałych 10mln zł, a pierwszy dzień czyli prawdziwa panika była na obrocie 5mln zł. Jak to to się ma do ponoć "tragicznego wywalania śmieccia" po wynikach gdzie ledwo obrót był w okolicach miliona złotych? Dziś mamy obrót 300k pln i typowe przewalanie z wora i wysyp chyba wszystkich trolli spadkowych, które próbują pompować balonik.

Zarówno prawdziwe spadki i jak i prawdziwe wzrosty powinny zostać poparte wolumenem i obrotami, a nie pykaniem po +/- 10k akcji.

• PZPR Autor: ~Piracik33 [138.199.17.*]
    Szanowny kolego. My mamy monetę I dużo czasu....-)
    Twoje posty niestety potwierdzaja naiwnosc i brak wiary w akcjonariat MDG. Tu juz nie ma ludzi z przypadku. Akcjonariat swiadomy wiedzący o potencjale spółki.
    I zaden anal z IPO czy NN nie zmieni tego swoimi prostackimi postami.
    Mam juz kilka Twoich watkow w pamieci I będą je podbijał w sierpniu z najwieksza przyjemnoscia-)
    Milej sesji -)
  • Re: PZPR Autor: ~DD [79.184.243.*]
    już nie czerwiec, już nie lipiec, sierpień?
[x]
MEDICALG 7,56% 31,30 2026-05-13 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.