To ja mam tylko pytanie, do kałowych znawców tematu - jak to jest, że spółka nie daje wg was perspektyw, a tylu was tu siedzi i komentuje? Przecież czas to pieniądz, chyba że za ten czas ktoś wam płaci, to ok, bo zleciało się was, jak much do kału.
Nawet przyjąłbym argumentację, że spółka słaba, gdyby faktycznie te argumenty były.
jak to ten sam? właśnie kręcą sezon piąty (że niby 5. generacja hehe). fakt, zaczyna zawiewać nudą bo ściema zarządu ciągle podobna, ale zawsze można liczyć na tych zaślepionych spółką. ci są zawsze zabawni :D
no to konkret, gdzie ta ściema zarządu? Ja naprawdę chciałbym tu merytoryki, czy to w za społką czy przeciwko spółce, ale multum troll kont gadających o fekaliach... no ciężko tu wierzyć w dobre intencje kałomaniaków :) Zwłaszcza tych nadających z tych samych IP-ków, ale pod innymi nickami, nierzadko odpowiadających sobie samemu :)
Nie wymagaj merytoryki od trolli spadkowych. Siedzą na NC wybierają spółki gdzie płynność słaba zbierają te 50szt i czekają ba espi żeby sprzedać I tak w kółko. W międzyczasie mogłoby słownik języka polskiego przeczytać, ale jak widać po wpisach nawet autokorekta ich nie ogarnia.
no to konkrety poproszę, gdzie ta ściema zarządu?
Jeśli faktycznie multum kauowych kont, często na tym samym IP-ku odpowiadających samym sobie, tak dba o inwestorów pieniążki, to na pewno podzielą się merytoryką, czy to przemawiającą za spółką czy przeciw niej. Tylko tyle.