jak Arka wywala akcje to idziemy w gore...moze to glupie ale to wtedy okazja do lykniecia spolki za grosze.....ja sie zastanawiam jednak czy arka czasem po cichu nie dobiera....po1 blokuja jakiegokolwiek inwestora, po2 wiedza jaka bedzie wartosc po likwidacji i skoro jestr wyzsza niz np 20gr to czemu tak nie zarabiac?
nuda Panie, nuda......niech ktos rzuci z 1mln na bankruta i bedzie ciekawie a tak to lipa...zabawa wieksza niz na monnari bedzie....hhehe..gwarantuje...at nam pomoze
czy ja wiem czy poniedzialek.....na razie mamy piekna kiszonke......i sie nie zapowiada ze sie zmieni....czy co mieli oddac to oddali czy co mieli zebrac to zebrali......zainteresowania 0.......idealny obiekt do odpalu...hehhe
Miało być w tym tyg 15gr, ale gra była pod info "mały pakiecik" i "prochnik" czy sie nikt nie wysypie dlatego na k i s bylo poustawiane pod to. To nie poskutkowalo wiec teraz juz gra w otwarte karty, przyszly tydzien kolejne infa no i lewary zejda na bok.
na S zniknelo okolo 1mln akcji....i to z progow 0.10, 0.11 i 0.12 - jest mala blokada na 0.09 zeby z rana ktos wrzucil do worka (zlecenie na K 0,5mln akcji) pare papierkow....na razie jednak bez obrotow.......0.08 jednak nie bedzie chodzic......to wracamy na 0.09 dzis na K i szykujemy sie na prawdziwa burze z piorunami......majatek ktory chca opnac daje ok 5gr za akcje...czekamy na inwestora
gotowi na jazde bez trzymanki? Przewiduje ruchy pod 0-25-0.30 groszy jak ta rakieta odpali......z bilansu otwarcia wychodzi nam ok 0.18-0.19gr za akcje + znak firmowy na ktory pewnie juz jest klient, ktory da z 0.05-0.10gr za akcje to ile mamy?