Nie zjadłem mądrości świata alesię staram. Masz wątpliwości Votumowe zapytaj odpowiemy albo odpiszemy dlaczego nie możemy pomóc ;-) A serio - grupa wsparcia służąca do wymiany poglądów
Dnia 2024-06-13 o godz. 19:51 ~PablozŁodzi napisał(a): > Nie zjadłem mądrości świata alesię staram. Masz wątpliwości Votumowe zapytaj odpowiemy albo odpiszemy dlaczego nie możemy pomóc ;-) A serio - grupa wsparcia służąca do wymiany poglądów
GRUPA WSPARCIA? Taka w stylu WIÓDŁ ŚLEPY KULAWEGO? Dobre! Bardzo dobre! Chyba tu zostanę na dłużej - dla samej beki ;)
Mam pierwsze pytanie.
Jesli w spółce jest tak super to czemu zakupy insiderów są symboliczne a insiderzy innych spółek kupują 10x tyle mimo, że mają już więcej akcji spółki?
Dlaczego kurs spada i tysiace inwestorów ma odmienne zdanie niż garstka bankierowych użytkowników?
To mi wygląda na chorobę 2 biegunową. Przecież wszystkich przekonujesz że Votum to bankrut ma 1 kierunek w dół, będzie tyylko gorzej i nawet zakupy Zarządu akcji są tylko pozorowane :p Skąd pytanie ? Jakby na giełdzie wszystko było logiczne oczywiste to nie nazywałoby się to grą na giełdzie :p Ja nie cofam swojej opinii że w perspektywie spółka ma potencjał. Na giełdzie większość musi się mylić żeby ktoś zarobił. Stąd bardzo mnie cieszy jak słyszę tyle kwiku troli spadkowych. A determinacja niektórych żeby nawet na mało znaczącym dla kursu bankierze próbować negatywami wyleszczyć kogoś z akcji jest porażająca.
bo mędrzec powiedział nie dyskutuj ze świnką - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. :p Serio troliki spadkowe liczycie że ktoś się będzie silił żeby podzielić się z wami wiedzą? wszystko i tak pozytywnego zanegujecie :p