• najnowsze info od prezesa Autor: ~jaa [195.8.129.*]
    https://www.parkiet.com/firmy/art40616181-prezes-drozapolu-kierunek-jest-jeden-opuszczamy-gielde
  • Re: najnowsze info od prezesa Autor: ~pax [176.115.251.*]
    Tak, spamują mi skrzynkę raz po raz z troski o moje dobro. Szlachetny ten rybka. Istny dobrodziej, kupi sobie w 100% spółkę w której jak sam twierdzi nie ma perspektyw, filantrop.
  • Re: najnowsze info od prezesa Autor: ~kotek [195.150.100.*]
    cwaniaczek ten Rybka. moją skrzynkę też spamuje. Nie oddam za grosze.
  • Re: najnowsze info od prezesa Autor: ~Gil [134.209.193.*]
    Ale nikt więcej oprócz niego więcej nie oferuje. Cwaniaczki jemu sprzedali po 4,10 a kupują teraz poniżej 3,95 I namawiają znów aby mu nie dawać bo sami kupują. Taki tu jest akcjonariat cwaniaków. Ale jeśli Ryba dotrzyma słowa o wyjściu z giełdy to zaraz ogłosi to i wtedy się zacznie popłoch.
  • Re: najnowsze info od prezesa Autor: ~Pax [176.115.251.*]
    Musi mieć odpowiednią ilość akcji a na to się nie zapowiada także spokojnie
  • Re: najnowsze info od prezesa Autor: ~Pax [37.47.64.*]
    Kolejne podejście skupu tej fatalnej firmy bez perspektyw, cóż za determinacja w dobrodusznym uwolnieniu akcjonariuszy od tego balastu. A tak poważnie odkąd jestem na giełdzie nie spotkałem tak bezczelnej próby doprowadzenia do sprzedaży akcji akcjonariuszy
  • Re: najnowsze info od prezesa Autor: ~rybak [83.4.53.*]
    Jeszcze muł nie opadł po ostatnim wezwaniu, które o ile pamiętam Rybka nazywał OSTATECZNYM a już mamy kolejne wezwanie... I w ciemno można napisać, że będzie kolejna klapa. Spryciarz chce skupić za PIENIĄDZE Drozapolu akcje i wyjść z giełdy. Kolejny krok to zapewne wtedy umorzenie skupionych akcji. I w ten oto sprytny sposób zyski jakie do tej pory Drozapol wypracował zamiast to obecnego akcjonariatu trafią do państwa Rybków. Brawo za pomysł !!! Swoją drogą ciekawe ile kosztuje Drozapol zorganizowanie Wezwania ?
  • Re: najnowsze info od prezesa Autor: ~Takagra [109.206.213.*]
    Pomodlił się i chce was wybawić. To co zawinięte z debiutu na GPW i kolejnej uczciwej emisji już wyspowiadane i odpuszczone. Może by tak po świecku zapłacił za akcje chociaż po tyle co była emija oczywiście uwzględniając resplit. Szacunek dla dobrodzieja.
  • Re: najnowsze info od prezesa Autor: ~mrFish [104.234.212.*]
    postękacie, pokwękacie, tyle potraficie
  • Re: najnowsze info od prezesa Autor: ~Takagra [109.206.213.*]
    Ja tylko napisałem bo akcji już nie mam. Jednak uważam że szachrajstwa należy piętnować bo właściciel tyle lat dobrze sie bawi za pieniądze akcjonariuszy.
[x]
DROZAPOL 0,00% 4,09 2025-02-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.