Dawaj, bierz, dałem, wzięłaś. To jakiś flirt online. Macie tyle do powiedzenia w kursie co ja na bankierze. Hheheh. Jedno jest pewne, h... wie co z tym kursem :)
Kto to wie, wg moich obserwacji na innych spółkach dojdą do ok ceny emisyjnej. I tak jadą już na stratach, te opowieści że ktoś ma po 13zl i trzymał, a teraz sprzedaje to między bajki można włożyć.. Jadą na stracie. Stać ich
Jak spółdzielnia ze sobą nie gra, to nie ma komu kupować. Dziś to widać po raz kolejny. I trzeba pamiętać że na spadkach się nie zarabia. Muszą przełożyć wajchę. Pytanie tylko kiedy
Nie porywała bym się aż tak bardzo. Chociaż pisałam że tutaj pewnego dnia będzie plus 20proc ale do 7mln obrotu to nam brakuje. Musi iść na parkiet. Inaczej słabo będzie z inwestycjami funduszy
Już 1800 akcji, no brawo :))))) Wszyscy, którzy mieli po 13zl potem uśredniali w górę, więc wszyscy już są na stracie prócz tych którzy sprzedali wszystko lub część po 35zl i teraz się bawią resztą akcji zwalając kurs..Standardzik
Po 30 zł stało po kilka tys akcji na kupno i miesiącami nikt nie chciał sprzedawać , teraz emocje bo ktoś wystawił 2 tys akcji na S po 17 zł , przecież to jakiś leszcz sypie
Obrotów takich nie będzie to jasne , nie ta skala biznesu , ale poczytaj jakie nastroje panowały i w sumie jeszcze są na Celon , a tu już 2 wyniki badań pozytywne , i zaraz się okaże że perła tam jest hehe , teraz będzie płacz tych co oddali po te 15 zł , tutaj będzie tak samo .
Uczę się tej spółdzielni. Wychodziło mi to 17.60zl z analiz różnych podbitek..To wg moich wykresów i obserwacji ta sama spółdzielnia co przy 30zl była. Te same mechanizmy. No wtedy 30zl było dla mnie tanio ale ja już wtedy dużo nie kupowałam. Nawet myślałam o kółkach. Spodziewam się po tym 17.60zl na obrocie 60tys i z tymi kreskami zejście poniżej 17zl do kilku dni. A co dalej? Cały czas uważam że spółdzielnia będzie podążać do ceny emisyjnej. Cel, być może ten o którym wspomniałeś. Tania emisja jeśli do niej dojdzie. Sagan już musi myslec głównym parkiecie o to będzie trudno
Było 30 zł dawałaś rekomendację kupować , jest 17-18 zł nawijasz jakieś analizy że będzie 16 zł , ostani raz ci powtórzę to jest czas zakupów , zmienia się otoczenie dla spółek biotechnologicznych czyli dane makro na korzyść plus u nas na GPW lider celon pokazuje kierunek i ostatnia sprawa Sds za parę miesięcy a może i szybciej zacznie podawać infa fundamentalne , jeszcze jak dojdzie do tego Sagan który stwierdził że jak się idezwie to już z jakimś poważnym konkretem to będzie te akcje odkrywać ale po 40 zł i żałować że nie brałaś po 17 czy 18.
Reaguje na bieżąco na AT i zlecenia i podtrzymuje że po 17.60zl gdzie uważałam że jest max, no ok było nieco wyżej, mamy teraz tendencje spadkowa do min 16zl. Zobacz co było z pure.. Przecież o ostatnim espi wiedzieli już od pół roku. Nastąpił spekulacyjny zjazd i wyciągnięcie 100proc pod nowego inwestora. Tutaj też tak będzie lecz sądzę że 16zl dotkniemy
tak reagujesz ze cie ubrali po 30 zl tyle warta ta AT, wogole co ty masz z tymi 16 zl?? idzie na 300 zl wg ciebie a czekasz na 16 bo po 17 zl juz za drogo?powaznie?tu kurs ruszy jak wiekszosc tych nawiedzonych z dicorda sprzeda a tam coraz wieksza cisza , jeszcze czekamy na zibiego chlopak jest juz blisko podjecia ostatecznej decyzji sprzedazy cennego waloru i mozna ruszac hehe
Bo ja lubię się zmierzyć czy mam rację, 16zl to moja cena i już. Sądzę że 300zl będzie ale za dwa lata. Mam czas, może. I tak nie mogę sprzedać bo mam za dużo. Muszę czekać i wierzyć że za długie czekanie, obfite śniadanie. Zarabiam na zrolowanych spółkach typu pure, coś tam na medinice. Na SDS brak ruchu. Bioceltix broni się ceną emisji, tam tez skupuję jak jest nisko i te 10proc da się zarobić. Taka zabawa. SDS czeeeeekaaaaam
Jeszcze nie czas na SDS, rozgrywają zdołowane spółki ICE i PURE. Upychają trochę Bioceltix..Ale przyjdzie czas na sds i to będzie w jeden dzień 30proc lub więcej
Daj znać o SDS do kupna bo jednak spółdzielnia nie odpuści co ICE gdzieś zdobyli informacje że będzie dofinansowanie w sierpniu z dlatego muszą odpuścić
Sagan trzyma język za zębami ale zakładam że spółdzielnia się dowie, teraz trwa akumulacja wg mojej oceny chociaż wierzę że kupię po 16zl. Coraz więcej zaczyna się pisać o biotechnologi i medtech