… o importerze MG w Polsce. Wyjdzcie poza to forum. W sieci są informacje np. o tym że w DE prowadzi działalność w modelu agencyjnym, gdzie dealerzy prowadzą sprzedaż aut bezpośrednio w imieniu marki. Zrezygnowano z klasycznych modeli, tj. dealerskiego, czy importerskiego/dystrybutorskiego.
Nie poświęcam się dla ciebie, tylko dla tych do których piszesz farmazony. Tobie bym najchętniej puścił śmiecia. Wydaje się, że to klasyczne win-win, ja tego nie chcę a ty widzisz szansę na import MG i “dzidę stulecia. Skoro nie chcesz to jesteś farmazon. Tym bardziej nie odnosisz sie do meritum. Tak jak od miesiecy do info o spólce, tak teraz od sprzedaży MG w Niemczech w modelu agencyjnym (bez importera). O tym byś coś napisał, a nie o mnie - ja tutaj nikogo nie interesuje.
I fajnie że cię boli wieczorem i wszystko wyolbrzymiasz. Na New Connect zrobić 500-700 mln kapitalizacji to jak cheeseburger w maku a. habilitacja klepania na forum. Prosta wycena przychodów a 40 salonów w przyszłym roku x 1,5 wydań na salon x 20 dni roboczych x 12 miesięcy x0,1 mln za sztukę i masz kapitalizację biznesu podziel na 25 mln akcji i masz kurs cała filozofia znafffco od macania kur
Zajrzyj do espi że stycznia 2018, do wywiadów z Mateuszem Kowalskim, no znajdź sobie na stronie saic global czym różni się roewe od mg i kto jest producentem właścicielem. Nie wiem po co się męczysz w dodatku na zawieszeniu
Heh, ale MG ma już doskonale zorganizowany system dystrybucji w ue, i to nie jest świerzy temat. Wskocz sobie do któregoś salonu, porozmawiaj z mądrzejszym handlowcem. Dowiesz się co nieco. Ja byłem, rozmawiałem z kilkoma osobami, resztę doczytałem. P.s. Nawet przejechałem sie HSem, ale dobrego wrażenia to nie robi, emocji też zero
Hmm.. może i tak, ale jakoś "sztucznie" to brzmi. Abstrahując już zupełnie od tego kto to teoretycznie może być, czy to aby jest na pewno ostateczna formuła funkcjonowania czy tylko tymczasowa?
Pioteiunia KOMU sapieesz te wypracowania do 23? Biednemu lesxzowi zawieszonemu na zawsze że starą 100% SERIO? SMS wysłać ci te akcję za nadgorliwosc? Z pewnością podrzędny robił od wciskania produktu za 4k + premia od sprzedaży wie co dzieje się na zapleczu jakie umowy i uchwały idą ns walnych. Było dopytać jaki papier preferuje krotoski rumiany, a może wilgotny???