• Czy ktoś na serio czeka na info… Autor: ~Piotrunia [212.75.118.*]
    … o importerze MG w Polsce. Wyjdzcie poza to forum. W sieci są informacje np. o tym że w DE prowadzi działalność w modelu agencyjnym, gdzie dealerzy prowadzą sprzedaż aut bezpośrednio w imieniu marki. Zrezygnowano z klasycznych modeli, tj. dealerskiego, czy importerskiego/dystrybutorskiego.
  • Re: Czy ktoś na serio czeka na info… Autor: ~japs [31.172.185.*]
    nie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.160.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy ktoś na serio czeka na info… Autor: ~Piotrunia [212.75.118.*]
    Nie poświęcam się dla ciebie, tylko dla tych do których piszesz farmazony. Tobie bym najchętniej puścił śmiecia. Wydaje się, że to klasyczne win-win, ja tego nie chcę a ty widzisz szansę na import MG i “dzidę stulecia. Skoro nie chcesz to jesteś farmazon. Tym bardziej nie odnosisz sie do meritum. Tak jak od miesiecy do info o spólce, tak teraz od sprzedaży MG w Niemczech w modelu agencyjnym (bez importera). O tym byś coś napisał, a nie o mnie - ja tutaj nikogo nie interesuje.
  • Re: Czy ktoś na serio czeka na info… Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.160.*]
    Którym wciskam zawieszona spółkę? Jestem ciekawy co chcesz ugrać przy braku czegokolwiek. Smsem będziesz zbierał te akcję?
    I fajnie że cię boli wieczorem i wszystko wyolbrzymiasz. Na New Connect zrobić 500-700 mln kapitalizacji to jak cheeseburger w maku a. habilitacja klepania na forum. Prosta wycena przychodów a 40 salonów w przyszłym roku x 1,5 wydań na salon x 20 dni roboczych x 12 miesięcy x0,1 mln za sztukę i masz kapitalizację biznesu podziel na 25 mln akcji i masz kurs cała filozofia znafffco od macania kur
    Ps pisałem o dzidzię dekady nie stulecia wez coś na jelita bo nocka długa 9 dopiero
  • Re: Czy ktoś na serio czeka na info… Autor: ~Piotrunia [212.75.118.*]
    Tylko jaka w tym rola goveny?
    Zajrzyj do espi że stycznia 2018, do wywiadów z Mateuszem Kowalskim, no znajdź sobie na stronie saic global czym różni się roewe od mg i kto jest producentem właścicielem. Nie wiem po co się męczysz w dodatku na zawieszeniu
  • Re: Czy ktoś na serio czeka na info… Autor: ~Piotrunia [188.146.112.*]
    Heh, ale MG ma już doskonale zorganizowany system dystrybucji w ue, i to nie jest świerzy temat. Wskocz sobie do któregoś salonu, porozmawiaj z mądrzejszym handlowcem. Dowiesz się co nieco. Ja byłem, rozmawiałem z kilkoma osobami, resztę doczytałem. P.s. Nawet przejechałem sie HSem, ale dobrego wrażenia to nie robi, emocji też zero
  • Re: Czy ktoś na serio czeka na info… Autor: ~123 [37.30.18.*]
    Hmm.. może i tak, ale jakoś "sztucznie" to brzmi. Abstrahując już zupełnie od tego kto to teoretycznie może być, czy to aby jest na pewno ostateczna formuła funkcjonowania czy tylko tymczasowa?
  • Re: Czy ktoś na serio czeka na info… Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.21.*]
    Pioteiunia KOMU sapieesz te wypracowania do 23? Biednemu lesxzowi zawieszonemu na zawsze że starą 100% SERIO? SMS wysłać ci te akcję za nadgorliwosc? Z pewnością podrzędny robił od wciskania produktu za 4k + premia od sprzedaży wie co dzieje się na zapleczu jakie umowy i uchwały idą ns walnych. Było dopytać jaki papier preferuje krotoski rumiany, a może wilgotny???
[x]
GOVENA -10,00% 0,27 2024-06-03 16:36:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.