• gorąco Autor: ~makler [89.78.82.*]
    brak mi jeszcze parę kilo
    i odjazd, ekspresowo
  • Re: gorąco Autor: ~makler [89.78.82.*]
    no i dostałem te parę kilo to teraz up up up :)
  • Re: gorąco Autor: ~Spadkowy [149.88.98.*]
    Teraz nie warto brać TERMOEXPERT wynixki takie sobie arkusz dziTurawy jak ser, wszystko wskazuje naT to, że kurs nie będzie rósł
  • Re: gorąco Autor: ~Dupa [146.70.18.*]
    TMeraz nie warto brać TERMOEXPERT wyniki takie sobie carkusz dziurawy jak ser, wsczystko wskazuje na to, że kurs nie będzie rósł
  • Re: gorąco Autor: ~zbyniu [83.5.219.*]
    może coś się zmieni na lepsze?
  • Re: gorąco Autor: ~JanuaryC [85.221.158.*]
    Tu po prostu nie może być już gorzej. Kapitalizacja poniżej 3 mln, zyski cały czas, choć małe ale są, spora gotówka na koncie i brak zadłużenia. Co jeszcze może się stać aby to spadło? Kolejne umowy w realizacji. Moim zdaniem to jakiś absurd, że to chodzi poniżej 3 złotych. Jak się ktoś za to zabierze to w kilka sesji zrobi 3,X złotych. Dziwi mnie, że Mrowiński nie kupuje, przecież jak ktoś skupi 10% akcji (300 tysięcy plus) to zabierze mu zabawki z jego pensją (wynagrodzeniem) łącznie. Może jakiś skup, albo skup przez wtajemniczonych a potem buyback?
  • Re: gorąco Autor: ~JanuaryC [37.47.143.*]
    Popytu sporo przybyło, podaż regularnie zbierana. Powoli coś mi się wydaje, że kończy się powoli tendencja spadkowa, która nie miała nic wspólnego z sytuacją fundamentalną a jedynie z peznamiętnym i oderwanym od wyników finansowych sypaniem przez Qubic Games. Czekamy na odbicie i powrót do ceny emisyjnej - 6 zł. Potencjał ponad 400%!
  • Re: gorąco Autor: ~JanuaryC [85.221.158.*]
    Ojojojoj.... chyba się cuś szykuje...
[x]
DRAGEUS 0,00% 1,63 2025-10-06 11:15:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.