Kto mu zaabroni?
Mają tylko trolle pisać?
Co więcej: mówi prawdę. W piątek otwarcie kopert, kolejne przychody. Fabryka się buduje. Rynek zacznie wyceniać przyszłość. Na razie jest wciąż w przeszłości.
Ale wystarczy raz dziennie napisać, nie prawda?
Ty wypisujesz z Grzybiarzem po 4-10 postów dziennie.
Zachwalanie sami siebie trochę dziwnie to wygląda :)
Przynajmniej dziwnie
technik-at to bardzo dobry człowiek.
Sprzedał ponad 100 k akcji po średniej cenie 4,2 zł i chwalił się tym na forum bankiera.
Ja też od niego troche akcji kupiłem.
Dnia 2024-09-23 o godz. 20:01 ~Analityk napisał(a): > + 50 groszy dywidendy = 3,9 zł > > Dużo już nie spadnie a kiszonka jest na większości małych spółek.
Na większości to mało powiedziane. Mam i obserwuję : Bogdanka Fasing,Odlewnie,Izostal,Relpol,Zremb,Lubawa Wszędzie tragedia. Patentus-to jeszcze,jeszcze względnie. Spadać może ?.ale,ale trzeba mieć akcje żeby rzucać w dół,a tu akcji brak (poparkowane) !! Przesunie zlecenia w dół,korzystać. Mi wydaje się ,na tej spółce ,takie ruchy to syzyfowe ruchy.
WK na akcje to nadal aż 5,44 zł.
Wyniki za 3Q24 będą dobre jeżeli Patentus zacznie ujmować dotacje 23,6 mln, którą otrzymał na budowę zakładu produkcji wałów.
Dawno już nie było żadnego espi.
Chyba zarząd (główni akcjonariusze) cieszą się na razie kasą z dywidendy.
jasne, jak przyjdzie chiński albo amerykański inwestor i powie że kupi spółkę płacąc 50zł za jedną akcje też będzie fajnie. albo jak wygram w totka 3mln to też, wtedy notowania po dnie nie będą mi przeszkdzać