walne kiedy?
a swoja droga monnari mi ucieklo a po 1.9 bralem tegoo troszke i sprzedalem niewiele wyzej coby SWZ kupic....w goracej wodzie ja kapany ale co tam......jedna akcja na SWZ i juz nie bedzie zabawy i kupowania....takze troszke sie cykam coby spekulwac na innych spoleczkach.
to walne kiedy???
dziwi mnie ze jeszcze czasem pojawia sie to 0.09 na sprzedazy i mozna w tej cenie kupic......chyba ze to jakies zabawy.....a czy dobrze zrobilem trzymajac swz t sie okaze niebawem.......jak ruszy.....jesli wogole ruszy......ale powinien...trupy zawsze raz na jakis czas sa spelkulacyjnie podbijane pod rozne infa...
kilka rzeczy nie daje mi spokoju....te sygnaly kupna ktore sie generuja....no i brak obrotow juz od dawna co jednoznacznie sugeruje jakas sprzedaz lub zakup.....i ruch w jedendzien na poziomie ok 10mln papirka. Ten dzien juz jest blisko....ale czy nas ubiora czy my bedziemy ubierac to tegoo totalnie nie wiem.....mam jednak nosa ze 0.09 groszy to naprawde nieduzo i latwo tutaj o jazde rzedu 100-200% w 2-3 dni.....dlatego pewnie ktos nie odpusci takiego zarobku.
Tylko w którą stronę??? To też wielka niewiadoma ???
Z wczorajszej wypowiedzi Patrowicza dla PB, można wywnioskować, że już kupił niewielki pakiet akcji i właśnie z tym pakiecikiem ew. wybierze się na walne.
Więc wniosek taki, że już kupił co chciał i nie będzie ładował więcej przed walnym.
Ale po tym człowieku można się wszystkiego spodziewać, dobrze że nie ma obawy przed tym, że będzie sprzedawał !!!
dzieki!!
a sowoja droga bo chwile mnie nie bylo.....moze pan P. szykuje sie na walne i jego spolki spokojnie zbieraja akcje zeby miec wiecej niz arka.....a poniewaz bedzie robil wielkie zbieranie i nie chce zeby wielka spekula mu mieszala to puscil info o prochniku??? I jeszcze jedno.....nie naganial tym razem wczoraj w pb....a to raczej dobrze...jakby naganial to bysmy mieli juz dzis jazde ale pod wywalke...a tak bedziemy mieli ale pod walne pewnie.......pytanie czy sie ten scenariusz spelni i czy beda sie zabijac o akcje (P. kontra arka).....kto ma wiecej ten ma wladze na wza.....i wiele moze....zastanowicie sie nad tym prosze....moze jakis cien prawdy w tym jest.
SPRYCIULA Z NASZEGO PATRONA ROZEBRAL SIE NA PROCHNIKU, MUSIAL PODAC INFO DO PB ZEBY TO ZROBIC SZYBKO PRZY DUZYCH OBROTACH. TO SUPER DLA AKCJONARIUSZY SWZ CHYBA WSZYSCY WIEDZA CO TO OZNACZA!!! KIERUNEK POLNOC..
piszemy o 10gr a ktos blokuje na 0.09 zeby czasem nikt z 10gr za duzo nie zebral a poza tym zeby rzucali do kosza na 0.08...moral z tego taki ze jeszcze nie dzis.
Dnia 2011-09-29 o godz. 15:16 ~gero napisał(a):
> Dnia 2009-05-21 o godz. 23:42 ~patrowicz???? napisał(a):
> > Patrowicz --dla mnie idol ,zarobiłem przy nim dużo
> kasy a
> wy????
cały czas aktualne
już chyba nie
Dnia 2011-09-30 o godz. 09:40 ~nowy napisał(a):
> Dnia 2011-09-29 o godz. 15:16 ~gero napisał(a):
>
> Dnia 2009-05-21 o godz. 23:42 ~patrowicz???? napisał(a):
> > > Patrowicz --dla mnie idol ,zarobiłem