Bez zbednych zdan. Polecam tą spolke. Trwa kolejna chwilowa konsolidacja. Po chwili napewno znow nastapią wzrosty. Od poczatku roku budowana była solidna baza pod duze wzrostu. Brak oporow do 4.20zł. Jednak z dobrze wypracowana bazą przy 4.20zł bedzie chwilowa konsolidacja (chwilowa mam tu na mysli gora miesieczna) i kolejny atak w gore. Mysle ze w ciagu roku ambra jest w stanie dojsc do 10zł.
oby Twoje dzieci bogatych rodziców miały ... Ale co z tego, skoro dzisiaj straciłem tyle co na autko, a jutro może dojdzie do 2,7... Gdyby nie to, że zarobiłem już na A na dom, to bym się na tych baranów obraził.
Jak narazie uratowani przed spadkiem ponizej 2,74 baton 50k na k zablokuje podaz.... ktos ladnie ze cos takiego zorganziowal...moje akcje to 1/4 tego batona....narazie wiecej nie zamirzam w ta spolke inwestowac ale ma duzy potencial,ktorego narazie rynek nie docenia....ale wkrotce powinno sie to zmienic.....te spadki przez 2 dni to nic....kurs powinnien w max 3 sesje odrobic straty....zbyt dlugo trwala konsolidacja na jednym pzoiomie aby teraz powiedziec do widzenia....jak sie odblokuje z jednej spolki to dokuopie jakis pakiecic moze dzisiaj....
jak dla mnie to narazie spadek w okolice 2,30-2,40 a pozniej powinno powoli rosnac do ok. 3,50. Na tej stronce wyrazny sygnal sprzedazy a przed wczoraj jeszcze bylo kupno a kurs docelowy byl w okolicach 4zl
http://www.czasnazysk.pl/wykres/amb
jedna z perel przyszlej hossy nie ma bata:)
gg8016786 teraz buja wiadomo po wynikach ,..... w hossie pokazujac takie albo jeszcze lepsze wyniki bedzie bujac w jedna strone!!!!!!!!! pozdr klikac mam czas pogadac o gpw
najgorsze, że kumpla namówiłem coby se za 100 tysi nakupił po 2,9 no i teraz mam wyrzuty, ale skoro plan jest na 10 zeta, to te marne spadki może jakoś przeżyjemy ... Kiedy ta hossa, bo ja już się nie mogę doczekać ???
obawiam się (obym się mylił) że teraz nastąpi na GPW kilkumiesięczny zjazd i niestety Ambry on nie ominie. A jak widać po ostatnich sesjach kursu nikt nie broni, wystarczy że jakiś frajer sprzeda 50 tyś akcji i zwała 5% lub więcej. Albo wejdą jacyś leszczodaytraderzy - kupi taki parę tysiączków z rana i po południu musi sprzedać, a że cena niżej no to zwala jeszcze bardzie jak widzę takich edków u siebie w biurze maklerskim to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera!!!
Spokojnie czego sie boicie? jesli weszliscie w ambre to mieliscie na niej w ost miesiacach wzrosty , teraz ustawcie odpowiednio stopa i po problemie. Aczkolwiek uwazam ze nie nastapi spadek. Podam teraz kilka argumentow by wesprzec swoja teorie a wiec :
a ) spadki odbywaja sie przy 4 krotnie mniejszym obrocie niż wzrosty
b ) solidnie wypracowana baza potwierdzana wybiciami przy duzym wolumenie
c ) duze wyprzedanie rynku jak i wskazniki wyprzedania na ambrze sa niskie
d ) solidna linia trendu na wykresie w skali tyg i dziennej.
e ) wpsarcie miniesterstwa gospodarki dla sektora spozywczego w wysokosci niemal 1.5 milarda zl na ten rok (wiecej o 40% niz poprzednio) , sektor spozywczy ma sie dobrze.
Naturalnie jednak jesli nastapi duza korekta na glownym indeksie to i tu moga zawitac spadki. Ja w ambre wchodzil bym przy solidnym wybiciu od 3.10. Jesli beda spadki na wigu i ambrze to uciekal bym od 2.50. Pozdro.