• ERGIS - OKRES WZROSTOW SIE KONCZY? Autor: ~ergis [83.28.190.*]
    Osoby ktore obserwuja od dluzszego czasu kurs ergisu zauwazyly ze w perspektywie ostatniego roku obrotu na tym papierze byly symboliczne. Od kilkunastu dni w okresie wzrostow jest dosc duze zainteresowanie tymi akcjami, mamy duzy wolumen obrotu jednak dzis spojrzalem na arkusz zlecen i znowu zaniepokoila mnie niewielka ilosc po stronie kupna i sprzedazy. Czy to zwiastun konca fajnych wzrostow i powrot do niewiekiego obrotu i kilku transakcji w ciagu sesji?
  • Re: ERGIS - OKRES WZROSTOW SIE KONCZY? Autor: ~ergis [148.168.40.*]
    raczej nie bo w końcu dostrzeżono walory spółki nawet jak spadną obroty to kurs niekoniecznie bo poniżej 2,5 spółka dalej jest atrakcyjna.Schody zaczną się powyżej 3 zł chyba że drugi kwartał bedzie rzeczywiście rewelacyjny jak sie zapowiada to wtedy przekroczymy 4 zł
  • Re: ERGIS - OKRES WZROSTOW SIE KONCZY? Autor: ~@rwa mać [87.116.215.*]
    Oboje puknijcie sie w łep mam 43 000 pepiera po 8 .97 (średnia }
    Nic tylko sie pochlastać kasa umoczona i stracona od dwóch lat
    syf animator tej sp to szmata i dziad
    taaaaaaaaaaaaza 0 .50 pln też bym kupił ale co z moją cena zakupu ?
    na 0/0 to za 10 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: ERGIS - OKRES WZROSTOW SIE KONCZY? Autor: ~Mazuczi [87.204.198.*]
    Nie trzeba być wybitnym analitykiem żeby umiec dostrzec an jakich obrotach spólka spadała, a na jakich rośnie. Ergis został sponiewierany przez strach słabych, którzy kilka miesięcy temu wywalali wszystko, do tego ogólnie mały obrót spodowodał, że papier zapikował niesamowicie. Nie powiecie mi, że taka spólka jest warata 2 zeta za papier. Juz słysze co niektórych którzy napiszą, że jest warta tyle ile jest ktos skłonny dać. Rynek powoli się uspokaja i widać, że pewne papiery są gorące.
  • Re: ERGIS - OKRES WZROSTOW SIE KONCZY? Autor: ~ergis [87.96.111.*]
    i co z tego że masz 43000 akcji po 8,9 pomysl co by było gdybys miał krosno po 6 ablo mci po 30 a nawet orlen po 65.Szybko nie odrobisz ale wiele nie stracisz inni stracili wiecej.A ponadto mozesz zawsze usrednic ja najdrozsze akcje kupowałem po 7 ale mam tez akcje po 1,22 trzeba wierzyc w spółkę .Jak zejdziesz ze srednią poniżej 4 to wtedy w sumie wyjdziesz na swoje.
    Pozdrawiam
    Trzymajacych
  • Re: ERGIS - OKRES WZROSTOW SIE KONCZY? Autor: ~koza [83.12.169.*]
    Zobaczycie na półrocze, wtedy i 7 zł nie bedzie dużo.
  • Re: ERGIS - OKRES WZROSTOW SIE KONCZY? Autor: ~paaulinka [77.253.42.*]
    W pełni się pod tym podpisuję.Ja zaczynałam przygodę z Ergisem po 8,12.Teraz moja średnia to 3,83,i liczę że jeszcze sporo zarobię,choć przyznam,że miałam chwile zwątpienia.Pdbudowałam sie raportem,a wcześniej zabrałam się do pociągu o nazwie Paged,I uwierzyłam że również na Ergsie jest możliwy taki wzrost niekoniecznie na jakiś ogromnych obrotach.Tylko spokojnie bez spektakularnych sesji z kilkuprocentowymi ,co dzień wzrostami,przerywanymi niewielkimi korektami.Paged wzrósł z 2 zł,na prawie 8 w krótkim czasie.Głęboko wierzę,że tu będzie podobnie.
    Pozdrawiam posiadaczy
  • Re: ERGIS - OKRES WZROSTOW SIE KONCZY? Autor: ~ergis [83.14.126.*]
    Paulinko paged to nie jest najlepszy przykład bo to było tzw.odbicie zdechłego kota.W przypadku Ergisu sytuacja wyglada znacznie inaczej chociaż wielu juz nazywało go na tym forum bankrutem.Jesli chcesz coś więcej wiedzieć zapraszam na priva bo tu będzie sie jeszcze działo
  • Re: ERGIS - OKRES WZROSTOW SIE KONCZY? Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    tak jak powiedziałeś "tu będzie się jeszcze działo". Jedziemy na północ od dłuższego czasu bez korekty i ja uważam ze to nie drobni zbierają bo AIG się wysypał a przy płynności jaka była na spółce nikt by tego nie odebrał. Śmiem twierdzić ze angażuje się tu ktoś duży a ze spółka bardzo spadła to może nawet nie być korekty bo kto będzie chciał sprzedawać w tej cenie ?
    Wyceniana była jak bankrut a teraz się to zmieniło bo wyniki okazały się bardzo optymistyczne. Biorąc pod uwagę odbicia innych spółek to ergis-owi jeszcze dużo brakuje i nie namawiając nikogo do zakupu śmiem twierdzić ze jeszcze wszystko przed nim
  • Re: ERGIS - OKRES WZROSTOW SIE KONCZY? Autor: ~małgorzata [89.229.27.*]
    radzę wyjść z tego papieru na kilka tygodni... albo nawet na ok 3 miesiące.
    ostrzegam.
    pozdrawiam
  • Re: ERGIS - OKRES WZROSTOW SIE KONCZY? Autor: ~wow [91.146.192.*]
    Jak dobrze wiedziec ze dobrzy ludzie sa na tym swiecie i bezinteresownie pomagaja nieznajomym. Dziekuje, zadzwonie do radia Maryja i poprosze o jakas modlitwe za Ciebie. jeszcze raz dziekuje.
[x]
ERGIS 0,26% 3,86 2019-12-12 16:25:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.