Jeśli taka spółka jest wyceniana na niecałe 300 mln zł to po uj tu siedzieć??? Ja rozumiem sentymenty lub ich brak, dekoniunkturę i inne śpiewki ale na miłość boską to nie magazyn z towarem tylko spółka z jednym z najnowocześniejszych zakładów produkcyjnych na świecie, z własnym know how, z istotnym portfolio produktowym. To się w głowie nie mieści, a przykładów podobnych mnóstwo!. Nie wróżę polskiej GPW świetlanej przyszłości
Nie gadajmy o polityce.
Ja jestem Polakiem I nigdy na tuska nie oddam głosu bo dla mnie ten czlowiek nic dobrego dla Polski nie zrobił. Nawet jednej rzeczy nie potrafię wymienić.
Ale mogę dziesiątki zlych wymienić.
A Ty Misu Patrz na wyniki spółek skarbu państwa jak fachowcy tuska sobie będą radzić. Jak szybko będzie atom bo chyba już 15lat opóźnili jak szybko będzie CPK jak porty będą ale w Niemczech bo po co w Polsce... podziwiaj inwestycje tuska w Polsce czyli ich totalny brak.
Polecam jednak elektro złom z Niemiec bo tusk Ci dopłaty da.
tusk jeszcze nie chciał polskich turbin wiatrowych bo lepiej bez gwarancji simensa kupić.
I na pakcie migracyjnym tylko polska zarobi i nikogo nie przyjmie dlatego już szukają na podlasu miejsc dla migrantów.
Powodzenia. Ja mam pieniądze i moja cała rodzina to sobie poradzimy ale jak ktoś jest biedny to współczuję.
Jak mało zarabia... zobacz dlugo nie było trzeba czekać.
Dziś na bankierze masz że tusk wprowadzi podatek 19% belki od wynajmu mieszkań gdzie wcześniej było 8.5%.
Cześć tego zostanie przeniesiona na najemców. Plus tusk stawia na wiatraki z Niemiec a to najdroższe źródło energii na świecie więc prąd najdroższy w UE plus przemysł traci konkurencyjność a to bezrobocie.
Twoja pani minister klimatu mówiła że najważniejsze dla firm to mieć ekologiczny prąd i dużo płacić pracownikom. - serio tak powiedziała. Dlatego firmy przenoszą się do Chin i potem transportują dobra do Europy przez CPK w Niemczech. Produkcja w chinach i transport z chin nie emituje przecież co2.
A wracając do Biotonu to obroty dziś idą na rekord.
Do końca czerwca ma być info o dalszych planach odnośnie analogów.
Dnia 2024-06-10 o godz. 21:23 ~Mierny napisał(a): > Jeśli taka spółka jest wyceniana na niecałe 300 mln zł to po uj tu siedzieć??? Ja rozumiem sentymenty lub ich brak, dekoniunkturę i inne śpiewki ale na miłość boską to nie magazyn z towarem tylko spółka z jednym z najnowocześniejszych zakładów produkcyjnych na świecie, z własnym know how, z istotnym portfolio produktowym. To się w głowie nie mieści, a przykładów podobnych mnóstwo!. Nie wróżę polskiej GPW świetlanej przyszłości