Dlaczego to spada? Przecież cały czas powtarzałeś że zapach paliwa rakietowego już czuć, że zaraz startujemy na księżyc a potem jeszcze dalej. Wytłumacz wszystkim co się dzieje? I przypomnij mi czy było już obiecywane przez ciebie 10 zł na vrf i zaraz potem 40 zł
Romuś, odpisałem ci już wczoraj ale niestety mój wpis nie wiedzieć czemu został usunięty. Ale wracając do tematu, poprosimy o komentarz do dzisiejszej sesji na simfabric. Co się dzieje???
Czyli tym samym potwierdzasz oficjalnie że jesteś zwykłym opłacanym trolem naganiającym skoro nie masz nic do powiedzenia. Wiedziałem o tym od samego początku ale cieszę się że mamy to też zapisane na forum.
Ragnar rozgrywa papier, żeby zrobić up, trzeba mieć łancuszek (ekipę) pod wysoką świecę. Było testowane czy batoniki będą brane przez ulicę i gdy się upewnili że papier jest martwy to poprzerzucali na odpowiednie worki bez ryzyka zabrania przez taką spekułę jak forumowicz Mareen którego filozofią bytu na papierze jest kręcenie kółek. Wierzcie mi nie po to Ragnar wchodził żeby zaliczyć -50%. Akumulacja potrwa jeszcze chwilę ale wykres kończy się już rysować. Pamiętacie ostatnie wybicie z okolic 3 zł na ponad 5 zł? Wtedy Piotry, Ricarda i inni zapadli się pod ziemię na wiele dni a weszły nicki naganiające. Wcale się nie zdziwię jak są to jedne i te same osoby, blisko powiązane z grubymi (jawnymi i ukrytymi) na papierze.
1) Dlaczego zmieniłes nick z "Siły" na "Koper"?
2) Nie odpowiedziałeś mi na pytanie sprzed tygodnia. Pytałem, czy podtrzymujesz, iż to Ragnar odpowiedzialny jest za decyzję KNF w sprawie zmiany przewodniczacego.
3) Nie zapadłem się pod ziemię, jestem tutaj cały czas, bo chcę zniszczyć ten kryminał.
4) Nie mam nic wspólnego z jakimiś Ragnarami i innymi popierdółkami.